Mowa tutaj o olejku CBD PURE 30% w wydaniu 10ml. Działał na pewno zbawiennie na sen, czy regenerację po treningu? Ciężko stwierdzić, pewnie słabo, bo jakiś wielkich działań prócz szybszego odpadnięcia do wyra nie zauważyłem. Nie jest to duży koszt, więc każdy może sam przetestować.
Od siebie średnio polecam, bo mnie jakoś wybitnie nie zaskoczyło.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Ja kupiłem olejek CBD teraz do testu, bo nie chcę wdychać substancji smolistych, które na pewno nie są neutralne dla zdrowia
Jak już to pale normalnego bucha w wapku na 160-180 stopniach.
Kiedyś paliłem CBD, ale nie tyle dla działania co dla przypomnienia sobie jak się kiedyś pięknie ćpało za garażami z Kalibrem 44 w tle. Kręciłem sobie jointa z CBD na odstresowanie i kontemplowałem nad sensem istnienia na balkonie patrząc się w gwiazdy zaciągając się buszkiem CBD i było zajebiście. Jednak szkoda zdrowia na substancje smoliste, ale jakby mi ktoś dał odświętnie to sobie zapaliłbym taki crack czy CBD. No może z tym pierwszym przesadziłem
Zamówiłem 10g za 45zł, a z tego co zauważyłem to są i tańsze opcje.
Najzabawniejsze jest to, że ten sam producent już na własnej stronie 10g sprzedaje po 99zł.
Gdzie tu jest ukryty szwindel?
Dlaczego tak tanio? A no dlatego, że jakość tych produktów jest chujowa - są to najczęściej topy ciemnego koloru z których usunięto nadmiar THC i dodano syntetyczne CBD + ewentualnie jakieś aromaty. Gorzkie i niedobre w smaku.
Nie jest aż taki gorzki, ale rzeczywiście ziemisty w smaku.
I mam wrażenie, że mniej mnie rozluźnił jak produkt nieco droższy.
Z ciekawości ile teraz płacisz za 1g?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.