Mowa tutaj o olejku CBD PURE 30% w wydaniu 10ml. Działał na pewno zbawiennie na sen, czy regenerację po treningu? Ciężko stwierdzić, pewnie słabo, bo jakiś wielkich działań prócz szybszego odpadnięcia do wyra nie zauważyłem. Nie jest to duży koszt, więc każdy może sam przetestować.
Od siebie średnio polecam, bo mnie jakoś wybitnie nie zaskoczyło.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Ja kupiłem olejek CBD teraz do testu, bo nie chcę wdychać substancji smolistych, które na pewno nie są neutralne dla zdrowia
Jak już to pale normalnego bucha w wapku na 160-180 stopniach.
Kiedyś paliłem CBD, ale nie tyle dla działania co dla przypomnienia sobie jak się kiedyś pięknie ćpało za garażami z Kalibrem 44 w tle. Kręciłem sobie jointa z CBD na odstresowanie i kontemplowałem nad sensem istnienia na balkonie patrząc się w gwiazdy zaciągając się buszkiem CBD i było zajebiście. Jednak szkoda zdrowia na substancje smoliste, ale jakby mi ktoś dał odświętnie to sobie zapaliłbym taki crack czy CBD. No może z tym pierwszym przesadziłem
Zamówiłem 10g za 45zł, a z tego co zauważyłem to są i tańsze opcje.
Najzabawniejsze jest to, że ten sam producent już na własnej stronie 10g sprzedaje po 99zł.
Gdzie tu jest ukryty szwindel?
Dlaczego tak tanio? A no dlatego, że jakość tych produktów jest chujowa - są to najczęściej topy ciemnego koloru z których usunięto nadmiar THC i dodano syntetyczne CBD + ewentualnie jakieś aromaty. Gorzkie i niedobre w smaku.
Nie jest aż taki gorzki, ale rzeczywiście ziemisty w smaku.
I mam wrażenie, że mniej mnie rozluźnił jak produkt nieco droższy.
Z ciekawości ile teraz płacisz za 1g?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku
Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.