Jutra wpadnij się pochwalić jakie straty :D policzymy siniaki razem
"Rutyna to rzecz zgubna "
Wreszcie zmądrzałaś i twoje zolpidemowe alter ego stwierdziło, że pora zacząć uczyć się konstruktywnych rzeczy. Dobrze w sumie, że nie dojadłaś reszty. Wylogowanie się z mediów społecznościowych to podstawowa zasada podczas brania zolpidemu, bo potem się żałuje. Jednak ja miałem 2 osoby do których mogłem spamić głupoty tyle, że już przedawkowały i umarły, więc w pewnym momencie po prostu się wylogowywałem i ustawione miałem długie hasło, które ciężko było wpisać na zolpidemie, bo litery mi spierdalały.
Co do halunów to 5-HTP/tryptofan zwiększał haluny, a ashwagandha jakoś boostowała mi uspokojenie. Haluny pojawiają się (bez tolerki na benzo i niebenzo) u mnie po 13-15mg z czego po 16mg już jakoś zaczynała się amnezja, więc mało się pamiętało. Możesz przywalić jakąś kawę czy nootropa jak masz to zwiększy szansę na zapamiętanie tego co się działo, ale nie jakoś mocno. Możesz też kontrolować jaka dawka powoduje amnezje, ale ostrzegam, że każdy kolejny raz będzie coraz słabszy w halucynacjach i dawka halucynogenna będzie ponad amnezyjną.
Dodatkowo kolejnym efektem jest zawód w oczach rodziców jak zobaczą ciebie po zolpidemie, bo wtedy zolpidemowa ty stwierdzisz, że warto z nimi porozmawiać i kurwa przypał
Zasnąć nie mogłem, o północy pierwszy raz od końca października dołożyłem 1 tabl. zolpidemu, ale nic mi to nie dało. Nie ma mowy u mnie o tolerancji - po prostu organizm jest w takim trybie, że to na niego nie działa, musi to z czegoś wynikać. Być może zanim nadrobię te serotoninowe niedobory będę musiał wspomagać się czymś innym, np. eszopiklonem, o którym wspominał GABAhater. Mam kilka tabl. leku Morfeo (to od niego przyjąłeś nick?), ale leży mi to od dawna nieużywane, bo kiedyś mi nie pomagał (a zolpidem tak), więc go zaniechałem. Być może teraz, kiedy organizm wariuje, sytuacja się odwróci? Przekonam się jak kolejnej nocy sięgnę po Morfeo. Zolpi u mnie na czas nieokreślony idzie w odstawkę.
Jak długo trwa jako takie wyrównywanie poziomu serotoniny dzięki 5-HTP? Ile czasu Tobie zajęło dojście do ładu? Pozdr.
Tak, odkryłeś moją tajemnicę. Ten lek jest chujowy, ale ma w kurwę zajebiste kapsułki. Boże, kto wpadł na to, żeby ten lek miał kapsułki koloru niebiesko-różowego, przecież wyglądają pięknie. Niestety czasami mnie wkurwia, bo na blistrze kapsułki czasami są odwrócone i wygląda niesymetrycznie. Specjalnie ze względu na te kapsułeczki kupowałem ten lek, ale zaleplon to niekochane dziecko, a zolpidem przy nim to syn koleżanki twojej starej.
Co do 5-HTP to strzeliłbym, że tydzień, ale potem odstaw, bo 5-HTP nie powinien być stosowany ciągle. Do ciągłej suplementacji stosuj tryptofan z B6, ECGC, B12 i witaminę D. Dodatkowo nie bierz tego razem z benzo/niebenzo
Chujowe, ale raz zaleplonem schodziłem z zolpidemu i nawet skutecznie było. Tyle, że nie z dużych dawek tylko jak potrzebujesz dawki typu 10mg zolpidemu do zaśnięcia to przerzucałem się na ~15mg zaleplonu i potem ścinanie na oko. Skuteczna w miarę metoda i do tego ma taki plus, że nie masz tych halunów czy trybu Boga co pozwala się odzwyczajać od brania tego jako nocną rekreacje (u mnie zolpidem działał wyjątkowo rekreacyjnie).
No i ostatecznie jeżeli chcesz mieć normalniejsze życie niż jest to radzę w ogóle nie brać zolpidemu lub brać naprawdę doraźnie. Zolpidem jebie po pamięci, osłabia humor na drugi dzień i uzależnia. Jednych mocniej drugich słabiej (o ile rzucenie zolpi nie oznacza brania kurwa midazolamu jako alternatywę XD)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news/klefedronfabrik5.jpg)
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/221176_r2_940.jpg)
Alkohol zabija 82 osoby dziennie. "W Radomiu jest więcej monopolowych niż w całej Szwecji"
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/medmjaustralia.jpg)
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów
Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/krysztalowycamping_0.jpg)
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu
Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/robert-rutkowski00.jpg)
Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu
Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.