oxycontin z mundi jest wciąż powszechnie dostępny.
btw zazdroszczę ci cen za pojedyńczego oxa, u mnie to jest średnio 50zl
u mnie to jest średnio 50zl
zauważyłem, że w pojedyńcze tabletki bawią się zazwyczaj początkujący i okazjonalni użytkownicy, więc taka podwyższona cena wcale nie dziwi
Wolny rynek, ludzie kupują za taką cenę to inni za taką sprzedają. Pewnie grupa docelowa to 15latki, a w zamian za sprzedawanie takiej grupie oxy diler ryzykuje, że taka 15latka go w sypie bardziej niż w zamkniętej małej grupie doświadczonych opiowraków
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.