Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 184 / 9 / 0
Hujowo, ide chyba do jakiegoś ośrodka juz mnie meczy to w chuj ..
  • 4349 / 701 / 2117
No jak 30 piw waliłeś, to chyba nie oczekujesz, że organizm w którymś momencie postawił się na zbuntowanie przeciwko tobie? Najnormalnej w świecie reakcja obronna.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 151 / 67 / 0
Nie wyjebało ci bębna po tych browarach?
Polecam dużo produktów ferementowanych typu kiszonki i kefiry (osobno ofkors %-D ) do tego ok. 0,5kg dziennie warzyw korzeniowych i bulwiastych typu marchew, pietruszka, seler, buraki etc, + soki/przeciery pomidorowe na dobicie potasu. Suple w tabletkach można odpuścić bo tak naprawdę ich rekomendowany skład to ściema, poza tym witaminy i minerały to nie wszystko, jest jeszcze kupa osobnych związków których nie dostarczysz w tabletce a występują naturalnie w pożywieniu.
Z tych warzyw możesz sobie robić zupy krem/puree/gulasze z dodatkiem mięska.
Taka dieta postawia na nogi szybciej niż jakakolwiek suplementacja, ale uwaga nagła zmiana żywienia może początkowo powodować mikrosraczki, ponadto warzywa korzeniowe sprawiają że twój własny korzeń może zapłonąć w najmniej spodziewanej chwili, tak więc miej się na baczności :korposzczur:
Uwaga! Użytkownik Iacobus nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 184 / 9 / 0
Lekko wyjebalo :D
  • 3245 / 617 / 0
Mnie barki nakurwiały, odkurzyłem stary pojemnik z glukozaminą w prochu i jakby odpuszcza bardzo uciążliwe blokowanie ruchów z powodu bólu.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1337 / 337 / 13
Czy próbowaliście może wzmacniać organizm poprzez zimne prysznice i spanie w chłodniejszych pomieszczeniach? Są opinie, że to niby zdrowe ale z drugiej strony reumatyzm na starość. Po sobie zauważyłem, że taki prysznic rano po przebudzeniu to jest jebnięcie i stawia na nogi. Chciałbym wiedzieć na przyszłość w razie jakbym miał problemy z rachunkami czy coś.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP rozbiło kilka grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem narkotykami

Policjanci CBŚP pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Gliwicach rozpracowali kilka powiązanych ze sobą i ściśle współpracujących zorganizowanych grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem znacznymi ilościami środków odurzających. Część zatrzymanych wywodzi się ze środowiska pseudokibiców śląskich klubów piłkarskich. Zabezpieczono ponad 800 kg narkotyków.

Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.

Tysiące nielegalnych roślin konopi indyjskich usunięte z popularnego parku narodowego

W mediach pojawiła się niedawno informacja o likwidacji gigantycznej, nielegalnej plantacji marihuany w sercu Parku Narodowego Sekwoi. Dla wielu to kolejny „dowód” na szkodliwość konopi. Ale dla nas [społeczności FaktyKonopne.pl], ta historia jest czymś zupełnie innym. To potężny dowód na to, jak destrukcyjny jest czarny rynek i dlaczego tak bardzo potrzebujemy świadomej, legalnej i w pełni regulowanej branży.