Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 584 / 81 / 0
Raczej trazodon, hydro jest słabe przynajmniej w moim przypadku u ciebie może być inaczej
Jestem dość trudny.
  • 9 / / 0
Mam hydroksyzyne w tabletkach 25mg tylko ze termin ważności to 2016. Tabletki są w nienaruszonym blistrze w opakowaniu i prawdopodobnie leżały w ciemnej szafce. Da się to nadal zjeść i coś podziała czy może coś się stać?
  • 3245 / 617 / 0
@kodeiniarz777
zjedz 2-3 sztuki, i oceń czy działa jak efekty będą zerowe to ja dałbym se sobie spokój, taka minimalna ilość nie powinna zaszkodzić, z resztą to nie jest lek co daje większą rekreację w dużych dawkach, większe ilości dawkuje się po to że mniejsze mogą być za słabe....ale 2016 to 6 lat, ja bym się nie napalał za bardzo.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
zjadłem wczoraj 2 tabletki gdzieś o 17 i jak o 19 się położyłem do łóżka to zasnąłem momentalnie i spałem 13h oraz miałem ciekawy sen co się rzadko zdarza
więc chyba działa ale nie jestem pewny bo zapiłem to też piwem
  • 7 / / 0
Witam - jestem po nieprzespanej nocce z powodu cold turkey - nie chcę nic z Gaba-podobnych więc pytanie odnośnie histaminów. Co jest lepsze na sen - prometazyna czy hydroksyzyna? hydroksyzynę brałem rok temu na cold turkey i jako tako działała nasennie i uspokajająco w dawce bodajże 50 mg. Schodzę z alprazolamu 2 mg 4 dni w tygodniu oraz poregabaliny 600 mg 3 x w tygodniu, sporadycznie 10 mg zolpidemu brałem raz co niedzielę do pregi. Proszę o rzetelne odpowiedzi.

Przeniesiono do wątku ogólnego — CATCHaFALL
  • 2534 / 596 / 0
Zdecydowanie prometazyna.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
Jaką dawkę wrzucałeś? 25 mg jak piszą na ulotce czy większą?
  • 348 / 264 / 0
IMO. Najpierw zmniejszaj alpre ale pregabe bierz tyle ile trzeba zeby skręt nie był aż tak uciążliwy, a potem zmniejszasz stopniowo Pregabe (masz 300 mg, 150 mg, 100 mg bodajze, 75mg, 50 mg i chyba 25 mg i CT). EW. Zamiast CT to jeszcze Gabapentyna. hydroksyzyna nie przerwie skręta i chuja ci na niego da, jedyne co to może lekko zmniejszy lęki (ataki paniki) ale nie dolegliwości skrętowe same w sobie. Ale w dużej dawce jak najbardziej powinno pomóc zasnąć. Ja używałem tylko hydroksyzyny więc stawiam na nią, zamula jak skurwysyn. EW Ogarnij trochę Relanium 2 /5 mg na skręt zeby moc się wysypiać. Co do samego spania to Eszopiclon 3 mg jest niedoceniany, a nie uzależnia aż tak jak zolpi bo nie ma zbytnio walorów rekreacyjnych. Możesz też spróbować z antydepem Agomelatyną czy Trazodonem (choc to antydepy, to drugie szczegolnie moze i cie przymuli podobnie jak hydroksyzyna ale tez nie "wyleczy" skręta. Pozdro
null
  • 7 / / 0
Mam bodajże trazodon - prawie cała pakę - triccito w dawce 150 mg - nie mieszałem tego z hydro jeszcze - idzie zmiksować czy nie wolno?
  • 4894 / 853 / 0
Można.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.