Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Jak uniknąć publicznych noddów i ćpuńskiej dekonspiracji
Pijąc kawę/energetyki
62
13%
Zażywając stymulanty
36
8%
Próbując na siłę trzymać otwarte oczy i prostą postawę
23
5%
Polewając się zimną wodą
5
1%
Sprawiając sobie ból
9
2%
Uprawiając sport
25
5%
Tłumacząc się zmęczeniem/lekami przysypiać na legalu
107
22%
Nie wychodząc z domu
167
35%
Dużo mówiąc
10
2%
Wykonując dużo ruchów i mrugnięć
8
2%
Żując gumę
16
3%
Inne
10
2%

Liczba głosów: 478

ODPOWIEDZ
  • 116 / 34 / 0
Aaa, w ten sposób to też czasami mi się zdarza.
Piwko, fajki i słodycze smakują jak ambrozja na kodzie.
No i jednak wrzuciłem tą dodatkową paczkę, bo niby fajnie ale nie mogę się wbić w noddy jeszcze.
  • 116 / 34 / 0
No ni chuja. Prawie już był nod ale musiałem wstać żeby się odlać i tak pare razy :cojest: . Nawet zolpidem wleciał ale nie złapie noda skurwysyna.
Lece po piwko i jeszcze 2 paki nuro %-D
  • 2534 / 596 / 0
Myślisz że jebnie? tylko się wkurwisz.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / 21 / 0
@MakMonarch ile tego zolpidemu? ;3 Lubię to połączenie na noc. I co za neuro?

W ogóle jak tam ceny niehurtowe thiocodinu w aptekach?
  • 3447 / 717 / 9
Kapu kapu, cipu cipu.
anti.jpg
I chuj. %-D

Rozumiemy się?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 8 / 2 / 0
Mysle, ze całkiem ciekawy miks wjechał, 270mg z Antka (po stratach z ekstrakcji), 70mg neo, 60mg thioco.
Dam znac jak wygrzeje :3

Scalono — CATCHaFALL

Gorąca czekolada bedzie robiona na wjazd :>
  • 3447 / 717 / 9
Nie dla strat. Jebany pył, chłodna woda, szmatka i filter do kota. Naczyńko w naczyńku, zlewka, filter i wio!

Aha i wycisk, wycisk i jeszcze raz wycisk.
  • 8 / 2 / 0
Zawsze są straty, nawet przy perfekcyjnej filtracji
  • 2534 / 596 / 0
Ile dajesz za tego antka Zgienty?
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3447 / 717 / 9
U mnie najtaniej po 13,99, najdrożej 30 :alergia: przeważnie 18.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.