[spoiler[ external image ][ external image ][/spoiler]
Dziewczyny podsypię wyżej ziemią przy przesadzaniu. Mam nadzieję, że obędzie się bez problemów. Dziewczyny zaczęły jakoś dziwnie zakręcać liście.
Ta z pierwszego zdjęcia wyszła już jednym korzeniem z kubeczka dolnym otworem.
Na jednym zdjęciu widzę mutanta z 3 pierwszymi listkami : )
A z przysypywaniem łodyg musiałbyś się pospieszyć, bo jak już zmienią kolor na zielony ? fioletowy ? to przysypane mogą zacząć gnić, ale nie wiem. Mi tam zawsze się trochę wyciągały, niezależnie od wysokości lampy.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
10 dzień od pestki, 5 dzień życia roślin.
Wyszło 12/13 - Big Bang Auto XL od GHS umarł kiełkiem.
[ external image ]
[ external image ]
Światełko 50% mocy jakies 40cm nad roślinami.
Troche blade - myśle czy podlać im CalMagu czy coś.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Poza tym z tego co widziałem, kupił w większości tabletki nawozowe.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.