Dawno mnie tu nie było, przyczyną był fakt, że przy poprawnym loginie i haśle, nie mogłem się zalogować.
Moje pytanie brzmi następująco :
- czy ktokolwiek z Was próbował leku Adipex Retard 15 mg.
Wiem o nim bardzo dużo, bardziej z wiedzy teoretycznej, interesują mnie Wasze doświadczenia.
Zastanawiam się czy pochodna metyloalaminy tego leku może mi bardzo zaszkodzić.
I wcale nie chodzi tutaj o odchudzanie, tylko napęd.
Kupiłem sobie fenylopiracetam, zużyłem jedną kapsułkę ale nic nie poczułem.
Czy wg Was Adipex " wywala fenylopiracetam w kosmos"?
Proszę o Wasze komentarze.
Pozdrawiam ;)
Zmieniono nazwę tematu i przeniesiono do odpowiedniego działu. | STR88
16 lutego 2022Acidikea pisze: Nikt nic? Czy ktoś coś, bo podobnież wyzwala dopaminę, serotoninę i najmocniej noradrenalinę, ale skoro to niezbyt popularny na hr pomimo dostępności lek to nie jest to pewnie jakis wykurwiasty stim ani nawet ze średniej półki? Wie ktoś czy warto?
Poniżej link do FDA(amerykańska agencja żywnościowa/lekowa) gdzie informują że wykryli sibutramine(podobne działanie do fenterminy)
https://www.fda.gov/drugs/medication-he ... ingredient
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.