Dawno mnie tu nie było, przyczyną był fakt, że przy poprawnym loginie i haśle, nie mogłem się zalogować.
Moje pytanie brzmi następująco :
- czy ktokolwiek z Was próbował leku Adipex Retard 15 mg.
Wiem o nim bardzo dużo, bardziej z wiedzy teoretycznej, interesują mnie Wasze doświadczenia.
Zastanawiam się czy pochodna metyloalaminy tego leku może mi bardzo zaszkodzić.
I wcale nie chodzi tutaj o odchudzanie, tylko napęd.
Kupiłem sobie fenylopiracetam, zużyłem jedną kapsułkę ale nic nie poczułem.
Czy wg Was Adipex " wywala fenylopiracetam w kosmos"?
Proszę o Wasze komentarze.
Pozdrawiam ;)
Zmieniono nazwę tematu i przeniesiono do odpowiedniego działu. | STR88
16 lutego 2022Acidikea pisze: Nikt nic? Czy ktoś coś, bo podobnież wyzwala dopaminę, serotoninę i najmocniej noradrenalinę, ale skoro to niezbyt popularny na hr pomimo dostępności lek to nie jest to pewnie jakis wykurwiasty stim ani nawet ze średniej półki? Wie ktoś czy warto?
Poniżej link do FDA(amerykańska agencja żywnościowa/lekowa) gdzie informują że wykryli sibutramine(podobne działanie do fenterminy)
https://www.fda.gov/drugs/medication-he ... ingredient
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.