Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Teraz wrzuciłem 500mg i nie wiem czy dorzucać sniffy kryształu (3cmc lub 3mmc, nie jestem pewny), buchy i alperke?
A ja wiem !
Nie bierz tego wszystkiego.
Możesz się zdziwić jakie kuku możesz sobie takim miksem zrobić
Kiedyś od czasu do czasu Mst/oxy a nawet fent. Miałem pół roczną przerwe od ciezkich opio typu mst/fent
Nie wiem czy pregabalina podbija opio, ponieważ nie stosuje ( nigdy jej nie stosowałem w jakimkolwiek celu ) . Poprostu uważam, że nie ma sensu takie władowanie w siebie wszystkiego co jest pod ręką.
Natomiast jeśli masz doświadczenie z opioidami( a masz) to sam wiesz najlepiej czy miewasz reakcje hostaminowe mogące spierdolic doznania. Ja bym tramadol zażył solo.
Pokazywałem papiery ze szpitala, że mam krzywo kość zrośniętą i nie daje rady.
Nic nie przepisał, wcisnąłem zwrot pieniędzy. Przyszedł w jakieś 10min.
To trzeba się zgrzać kodeiną
01 grudnia 2022Eukodal pisze: @porkchop Pregaba podbija opio?, prometazyna na swędzenie. I niska tolerancja, ostatnie dwa dni po 25tablet thio.
Kiedyś od czasu do czasu Mst/oxy a nawet fent. Miałem pół roczną przerwe od ciezkich opio typu mst/fent
Serio zjadłeś 25 tablet thio?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.