Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Teraz wrzuciłem 500mg i nie wiem czy dorzucać sniffy kryształu (3cmc lub 3mmc, nie jestem pewny), buchy i alperke?
A ja wiem !
Nie bierz tego wszystkiego.
Możesz się zdziwić jakie kuku możesz sobie takim miksem zrobić
Kiedyś od czasu do czasu Mst/oxy a nawet fent. Miałem pół roczną przerwe od ciezkich opio typu mst/fent
Nie wiem czy pregabalina podbija opio, ponieważ nie stosuje ( nigdy jej nie stosowałem w jakimkolwiek celu ) . Poprostu uważam, że nie ma sensu takie władowanie w siebie wszystkiego co jest pod ręką.
Natomiast jeśli masz doświadczenie z opioidami( a masz) to sam wiesz najlepiej czy miewasz reakcje hostaminowe mogące spierdolic doznania. Ja bym tramadol zażył solo.
Pokazywałem papiery ze szpitala, że mam krzywo kość zrośniętą i nie daje rady.
Nic nie przepisał, wcisnąłem zwrot pieniędzy. Przyszedł w jakieś 10min.
To trzeba się zgrzać kodeiną
01 grudnia 2022Eukodal pisze: @porkchop Pregaba podbija opio?, prometazyna na swędzenie. I niska tolerancja, ostatnie dwa dni po 25tablet thio.
Kiedyś od czasu do czasu Mst/oxy a nawet fent. Miałem pół roczną przerwe od ciezkich opio typu mst/fent
Serio zjadłeś 25 tablet thio?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.