Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 139 / 30 / 0
@Glitch wenfla + trampek to ryzyko wystąpienia zespołu serotoninowego, więc odradzam. kodeina - to samo. baklofen i pregabalina - może wybierz jeden specyfik i w małej ilości
  • 75 / 2 / 0
Nic mi się nie stało. Dziś z rana 400 mg, 1mg alpry i był fajny, produktywny stan.

Teraz wrzuciłem 500mg i nie wiem czy dorzucać sniffy kryształu (3cmc lub 3mmc, nie jestem pewny), buchy i alperke?
  • 262 / 100 / 0
@Glitch
A ja wiem !

Nie bierz tego wszystkiego.
  • 505 / 91 / 0
Nie mieszaj trampka z kryształem
Możesz się zdziwić jakie kuku możesz sobie takim miksem zrobić
  • 37 / 2 / 0
225Tramadolu + 300 Pregabaliny + 25/50 prometazyny dla osoby bez tolerki jest okej?
  • 262 / 100 / 0
W jakim celu ta pregabalina ? Jesli stosujesz codzień w celach terapeutycznych to spoko. Jeżeli do miksu to do wyrzucenia. To samo prometazyna. Na niskiej tolerancji 225 mg tramadolu to w sam raz. Nie ma co podbijać prometazyną. Na swędzenie to zależy- mnie po tramadolu prawie nigdy nic nie siedziało w stopniu uporczywym. O innych skutkach wyrzutu histaminy też nie było mowy. To nie kodeina
  • 37 / 2 / 0
@porkchop Pregaba podbija opio?, prometazyna na swędzenie. I niska tolerancja, ostatnie dwa dni po 25tablet thio.
Kiedyś od czasu do czasu Mst/oxy a nawet fent. Miałem pół roczną przerwe od ciezkich opio typu mst/fent
  • 262 / 100 / 0
@up
Nie wiem czy pregabalina podbija opio, ponieważ nie stosuje ( nigdy jej nie stosowałem w jakimkolwiek celu ) . Poprostu uważam, że nie ma sensu takie władowanie w siebie wszystkiego co jest pod ręką.
Natomiast jeśli masz doświadczenie z opioidami( a masz) to sam wiesz najlepiej czy miewasz reakcje hostaminowe mogące spierdolic doznania. Ja bym tramadol zażył solo.
  • 778 / 51 / 1
Dziś próbowałem wyrwać na receptomacie tramadol 100x50.
Pokazywałem papiery ze szpitala, że mam krzywo kość zrośniętą i nie daje rady.
Nic nie przepisał, wcisnąłem zwrot pieniędzy. Przyszedł w jakieś 10min.
To trzeba się zgrzać kodeiną 😍
Promienna Pregabalinabogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
  • 369 / 40 / 0
01 grudnia 2022Eukodal pisze:
@porkchop Pregaba podbija opio?, prometazyna na swędzenie. I niska tolerancja, ostatnie dwa dni po 25tablet thio.
Kiedyś od czasu do czasu Mst/oxy a nawet fent. Miałem pół roczną przerwe od ciezkich opio typu mst/fent
Podbija elegancko 75/150 pregi po 2h można dać 50 trampka i jest fajnie, kodę też bardzo fajnie podbija.
Serio zjadłeś 25 tablet thio?
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki

Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.