Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 265 / 100 / 0
21 listopada 2022Piolun pisze:
Potrzebuję w czasie nocnej zmiany zachować czujność i wyostrzone zmysły. Ile bez tolerancji przyjąć trampka żeby uzyskać powyższy efekt? Nie chodzi o efekt eforyzujący tylko stymulujący. Mam czysty tramadol w pigułkach retardowych ale chyba 200 mg to byłoby za dużo więc domyślam się że ciężko byłoby podzieli taką tabsę na 1/4 po 50 mg..
Doświadczony w temacie tramadolu chyba nie jestes za bardzo... podbijam to co napisał @AbsintionOpium .
To jest kapryśny opioid. Może Ciebie elegancko pobudzić. Mnie przez pierwsze 2 lata w miarę rozsądnego stosowania stymulował wspaniałe. Może też kurewsko zmulic i rozleniwić ( tak że aż się gały będą rozjeżdżać a wzrok jak u kreta). Jeśli chcesz czuwać pewniejsze będą inne substancje, stricte stymulujace.
No chyba że w grę wchodzi czuwanie
(odbębnienie obowiązkow ) w jakichś niezbyt wygodnych warunkach ( niskie temperatury itp) wtedy pomoże w znieczuleniu się na pewne niedogodności.

A tak wogole to nie łącz opio z pracą. No jest duże ryzyko, że za rok będziesz bez tego gówienka szedł do pracy jak za karę.
  • 340 / 52 / 0
porkchop o jakich stricte stymulantach masz na myśli? W grę wchodzą w moim zakresie poszukiwań farmakologicznego oddziaływania jedynie legalne substancje.. W takim razie na podstawie tego co piszecie, tramadol jest dość nieprzewidywalny.. Więc nie wiem, czy nie lepiej sobie odpuścićz, żeby sobie ostatecznie nie zaszkodzić
  • 595 / 82 / 0
Napewno nie tramadol, to jest opioid to tego w kurwe kaprysny, jesli nie chcesz zasnac w robocie polecam metylofenidat badz amfetamine w malych dawkach.
Jestem dość trudny.
  • 265 / 100 / 0
Jeśli tylko nie chcesz spać podczas zmiany to nawet pseudoefedryna lub jaki kolwiek mocniejszy stack na pobudzenie dostępny w sklepach z suplementami. Szkoda ze tussipect jest na bibułę. Na studiach dobrze na nim funkcjonowałem. Obecnie pomimo zalet szkoda wogule zacjodu by motać receptę na to.
  • 139 / 30 / 0
tramadol to jak zaburzony emocjonalnie partner. Raz jest cudownie i jesteś z nim w siódmym niebie, a raz ci nakopie w tyłek i sprawi, że poczujesz się jak ostatnie ścierwo. Bywa pięknie i bywa tragicznie. Oczywiście może cię pobudzić i będzie się lepiej pracować, ale może też doprowadzić cię do stanu ogromnej ospałości i chęci na bełta przez parę godzin. Na nim się nie da polegać.
  • 5 / 3 / 0
21 listopada 2022Piolun pisze:
Potrzebuję w czasie nocnej zmiany zachować czujność i wyostrzone zmysły. Ile bez tolerancji przyjąć trampka żeby uzyskać powyższy efekt? Nie chodzi o efekt eforyzujący tylko stymulujący. Mam czysty tramadol w pigułkach retardowych ale chyba 200 mg to byłoby za dużo więc domyślam się że ciężko byłoby podzieli taką tabsę na 1/4 po 50 mg..
Najlepiej by było jakby tramadol był w kroplach (działa po ~40min)
Im szybciej się wchłania tym dużo silniej działa na epinefryne i domapine (speed w strone nieprzyjemnego)
" byłoby za dużo więc domyślam się że ciężko byłoby podzieli taką tabsę na 1/4 po 50 mg.." Tak trzeba zrobić, później te ćwiartki zetrzeć na proch i rozpuszczać po jednej. Dorzucać co 2h na pusty żołądek.
Nie zadziała to tak szybko jak tramal w kroplach, ~1h
  • 186 / 36 / 0
22 listopada 2022GrobeNoody pisze:
tramadol to jak zaburzony emocjonalnie partner. Raz jest cudownie i jesteś z nim w siódmym niebie, a raz ci nakopie w tyłek i sprawi, że poczujesz się jak ostatnie ścierwo. Bywa pięknie i bywa tragicznie. Oczywiście może cię pobudzić i będzie się lepiej pracować, ale może też doprowadzić cię do stanu ogromnej ospałości i chęci na bełta przez parę godzin. Na nim się nie da polegać.
Podpisuje się oburęcznie pod tym. Trudny do opisania stan - chce się rzygać psychicznie, ale fizycznie brak potrzeby. Jakieś odrealnienie, stan trochę jak po alkoholu w połączeniu z za dużą dawką kofeiny. Ani to sedacja, ani stymulacja. Zostaje położyć się na łóżku i spróbować przeskoczyć ze 3-6 godzin.
Gdyby podróże w czasie były możliwe, udusiłbym sam siebie poduszką w czasie snu 21 grudnia 2018 roku. Oszczędziłoby to wielu problemów.
  • 3245 / 624 / 0
Nie wiem dlaczego piszę to w wątku o tramadolu, ale chyba dlatego że jest bardzo możliwa opcja wypisania mi tego leku na ból w kolanie. Nie wywierałem presji akurat na coś z tramadolem, ale jak rodzinny wypisze to przecież nie pójdę oddać, i poprosić co innego. Mój lekarz uznaje tramadol z paracetamolem, jako lek przeciwzapalny, kiedyś tak to określił jak wypisywał mi tramapar chyba.

Fuzja — D5

I chuj.............ketonal 100mg 2 razy dziennie, działa ale rekreacyjnej psychoaktywności nie uświadczysz.

Proszę o scalenie
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 75 / 2 / 0
Proszę o szybką odpowiedź. Mogę zarzucić tramal będąc na wenlafaksynie? Co do miksu? Chce wrzucić baklo, pregabe, kode i alpre, ale nie wiem czy nie za dużo.
  • 3120 / 1073 / 0
@Glitch połączenie niebezpieczne dla życia i zdrowia - ryzyko wystąpienia zespołu serotoninowego.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.