Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Jak uniknąć publicznych noddów i ćpuńskiej dekonspiracji
Pijąc kawę/energetyki
62
13%
Zażywając stymulanty
37
8%
Próbując na siłę trzymać otwarte oczy i prostą postawę
23
5%
Polewając się zimną wodą
5
1%
Sprawiając sobie ból
9
2%
Uprawiając sport
25
5%
Tłumacząc się zmęczeniem/lekami przysypiać na legalu
107
22%
Nie wychodząc z domu
167
35%
Dużo mówiąc
10
2%
Wykonując dużo ruchów i mrugnięć
8
2%
Żując gumę
16
3%
Inne
10
2%

Liczba głosów: 479

ODPOWIEDZ
  • 2534 / 597 / 0
Nie lubię kodeiny z alko bo mi przyćmiewa opio faze.Za to jak kodeina już schodzi to 1/2 piwka wchodzą w bardzo fajną synergię.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Kilka paczek w życiu kody poszło, ostatnia tak z 3 lata temu i o dziwo, nagle zaczęło mnie kusić by wziąć ponownie.
Nigdy nie miałem po tym jakieś cudownej fazy, żadnej takiej żebym rozmyślał o tym dłużej, aż tu teoretycznie znikąd wróciła ta chęć zajebania czegokolwiek,
beta ketony walone od 4 lat z częstotliwością co miesiąc potrafią namieszać w głowie i znudzić
koda wydaje się być o wiele łagodniejsza w krótkich skutkach ubocznych, ale w praktyce 3 lata po zażyciu, teraz czuje ciepły dreszczyk jak o tym myślę...
I podświadomie wiem, że nie warto znowu zaczynać...
Co zrobię?
Ostatnio zmieniony 22 października 2022 przez KiedysSieNaucze, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeszcze będzie lepiej
  • 155 / 45 / 0
@KiedysSieNaucze
Kiedyś się nauczysz %-D

A ja za chwilę sobie pojadę do pobliskiej mieściny na opio-tripa po większą ilość paczek.
Nie ma, że za mocno.
  • 3448 / 718 / 9
240 mg z grejpem. Polubiałem niedawno ten owoc. Choć zjedzenie całego jest torturą. Fajnie skręcika zaleczyło. Idę w redukcję dawek i częstotliwości i we wzmacnianie.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 109 / 31 / 0
Zara wlatuje 300mg, choć nie na czysto bo już uraczyłem się dziś z rana 240'stką, która w ogóle bardzo przyjemnie wleciała, bo po czterech dniach bez opio. Działanie nie było długie, jednak to co przez tą chwile uświadczyłem było tym za czym tęskniłem. Idealny profil kody, który najbardziej mi się podoba. Nie żadna zamuła czy jakieś tam nędzne wyciszenie, a pełnoprawna błogość kodeinowa/opioidowa. Choć nie trwało to niestety długo, bo chwile po tym przez serie niefortunnych zdarzeń, z powodu tolernacji, błogość ta (mimo iż profil doznania jak na początku przygody z kodeiną) nie była na tyle mocna aby przykryć te przykre doznania, a troche ich się nawarstwiło. Mimo tego teraz do końca dnia raczej spokój, więc w akopaniamencie 300mg, mam nadzieje, iż uda się troche povajbować.
"Naznaczona blizną haju twarz narkomana"
  • 155 / 45 / 0
Pogryziony Thiocodin zranił me dziąsła, mam nadzieję, że wyleczy mą duszę…
Nie ma, że za mocno.
  • 514 / 110 / 7
1:20 w nocy za chwilę wlatuje 480mg i piwko kraftowe polecacie jakieś nutki na taką fazke? Pozdroo
  • 2936 / 243 / 0
Coś słabo ta knajpa, ja po długiej przerwie jestem więcej niż zadowolony z jednej dużej paki, a na peaku wleci 600mg pregabaliny ;)
  • 11 / 2 / 0
skad bierzecie kode?
  • 2534 / 597 / 0
z apteki xd
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.