Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 18 / 15 / 0
ZADAŁEM TO PYTANIE NA amfa- wątek ogólny ale się zbyt boje że się nie obudze i kurwa umre

1.5g fety w 8 godzin, lekkie objawy przedawkowania, ale się trzymam, tylko jeden problem

NIE ZACZĄŁEM TEGO JESZCZE WYPACAĆ i nie wiem czy to bardzo zły znak... ico mogę z tym zrobić. Jeśli JESZCZE nie ma się czym martwić, czy nie ma się czym martwic w ogóle to bardzo przepraszam za wpierdolenie się w wątek kryzysowy
Ale no BARDZO się teraz boje :(((

edit- mefa/klefa wypacałem juz jakos po godzinie. naprawde przepraszam jeśli się zbyt martwie ale jestem kinder ćpuny
Teraz wlewam w siebie hektolitry wody, 3 bluzy, kołdra, zaraz strzele jakiegos gripexa albo aspiryne
dobrz e że przynaiemniej siku robie

@Tseno napisałem do cb na priv, ale nie wiem czy dotarło, daj znać.
Ostatnio zmieniony 20 października 2022 przez bxiur, łącznie zmieniany 1 raz.
nic dziwnego, że ludzie chcą być kimś innym niż są z natury
bo gdy chcą być sobą, uświadamiają sobie
że są nikim
  • 241 / 32 / 0
uspokój sie, będzie dobrze, ja fete wypacalem nawet następnego dnia (!) pewnie zalezy duzo od jakosci tego co jest pchane w klimpe, posiedz pod kocykiem, absolutnie nie myśl o stronach xxx, duzo pij i z czasem zaczniesz sie pocić jak dzika świnia, wszystko bedzie dobrze.
  • 357 / 47 / 0
No i radziłbym uważać z dawkowaniem następnym razem. Raz po kilku szczurach plus głupiej bombce, po alko: 2g gdzie wchlanialnosc jest duzo niższa rzygałem jak kot przez 24 non stop kwasami żołądkowymi. Gorzej to ja sie nigdy nie czułem i tez prosiłem w tym wątku o pomoc.
Twoje 1.5g brzmi konkretnie a nie wiesz czy sort ma 5% czystości czy 50%. Ostrzegam
"Jak udała się wizyta- recepta wypisana na sen i fobie?
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
  • 430 / 26 / 0
Znajomy zjadł 3g prawdopodobnie 3cmc w foliowym worku, sugerowałem żeby jechali na sor. Oddal stolec, ale nic tam nie było próbował wymiotować też bez skutku. Jeśli nie chcą jechac na sor to co mogą zrobić, jakieś benzo i coś na zbicie cisnienia, na razie nic mu nie jest.
  • 48 / 6 / 6
ziomek (188cm wzrostu, 66kg) bez zadnej tolerancji na opioidy pomylil dawki i przyjal ok. 5 minut temu 200mg majki doustnie. godzinę wczesniej sniffowal 15mg midazolamu. nie jest w stanie tego zwymiotować i pytanie: dzwonic od razu na pogotowie i sie nie pierdolić czy nic mu nie powinno sie stac jak bede przy nim? kazalem mu wypic 2 mocne kawy moze to jakkolwiek pomoze
w razie potrzeby proszę o kontakt prywatny
  • 48 / 6 / 6
UPDATE: wybełtał się
  • 357 / 47 / 0
Poszło wszystko, nie wchłonęło sie? Co was pojebalo? Przy tej wadze bez tolerki 200mg Majki to proszenie sie o smierć.
  • 48 / 6 / 6
sytuacja opanowana, wszystko jest z nim ok. oczywiscie grubo nooduje ale nie ma zagrozenia zycia, caly czas go obczajam. dzieki za pomoc
tak bardzo chcial zaimponowac ze az pojebal mst 30 z 200
  • 357 / 47 / 0
Za duzo heroiny - ciężko mi sie oddycha, jakby, zapominam o oddychaniu, muszę o tym myśleć. Co robić? Bez karetki.
Jak długo powinienem stać na nogach żeby przypadkiem nie umrzeć??? Gdy zapomnę o oddychaniu jakoś mi słabo i kręci mi sie w głowie. Oddycham ciężko i gleboko
@Atropolamine @DexPL @Pathfinder
  • 1660 / 301 / 0
Przede wszystkim uspokoić się... Jakbyś przedawkował, to byś nie był w stanie nam o tym napisać. Jak sam się załatwiłem megamixem opio+benzo to nie pamiętałem z tego nic, a to, czy oddycham raczej mnie nic nie obchodziło. Także nie jest źle. Poczekaj, niedługo zejdzie. Znaczy faza, nie Ty %-D
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.

„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.