1.5g fety w 8 godzin, lekkie objawy przedawkowania, ale się trzymam, tylko jeden problem
NIE ZACZĄŁEM TEGO JESZCZE WYPACAĆ i nie wiem czy to bardzo zły znak... ico mogę z tym zrobić. Jeśli JESZCZE nie ma się czym martwić, czy nie ma się czym martwic w ogóle to bardzo przepraszam za wpierdolenie się w wątek kryzysowy
Ale no BARDZO się teraz boje :(((
edit- mefa/klefa wypacałem juz jakos po godzinie. naprawde przepraszam jeśli się zbyt martwie ale jestem kinder ćpuny
Teraz wlewam w siebie hektolitry wody, 3 bluzy, kołdra, zaraz strzele jakiegos gripexa albo aspiryne
dobrz e że przynaiemniej siku robie
@Tseno napisałem do cb na priv, ale nie wiem czy dotarło, daj znać.
bo gdy chcą być sobą, uświadamiają sobie
że są nikim
Twoje 1.5g brzmi konkretnie a nie wiesz czy sort ma 5% czystości czy 50%. Ostrzegam
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
tak bardzo chcial zaimponowac ze az pojebal mst 30 z 200
Jak długo powinienem stać na nogach żeby przypadkiem nie umrzeć??? Gdy zapomnę o oddychaniu jakoś mi słabo i kręci mi sie w głowie. Oddycham ciężko i gleboko
@Atropolamine @DexPL @Pathfinder
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.