1.5g fety w 8 godzin, lekkie objawy przedawkowania, ale się trzymam, tylko jeden problem
NIE ZACZĄŁEM TEGO JESZCZE WYPACAĆ i nie wiem czy to bardzo zły znak... ico mogę z tym zrobić. Jeśli JESZCZE nie ma się czym martwić, czy nie ma się czym martwic w ogóle to bardzo przepraszam za wpierdolenie się w wątek kryzysowy
Ale no BARDZO się teraz boje :(((
edit- mefa/klefa wypacałem juz jakos po godzinie. naprawde przepraszam jeśli się zbyt martwie ale jestem kinder ćpuny
Teraz wlewam w siebie hektolitry wody, 3 bluzy, kołdra, zaraz strzele jakiegos gripexa albo aspiryne
dobrz e że przynaiemniej siku robie
@Tseno napisałem do cb na priv, ale nie wiem czy dotarło, daj znać.
bo gdy chcą być sobą, uświadamiają sobie
że są nikim
Twoje 1.5g brzmi konkretnie a nie wiesz czy sort ma 5% czystości czy 50%. Ostrzegam
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
tak bardzo chcial zaimponowac ze az pojebal mst 30 z 200
Jak długo powinienem stać na nogach żeby przypadkiem nie umrzeć??? Gdy zapomnę o oddychaniu jakoś mi słabo i kręci mi sie w głowie. Oddycham ciężko i gleboko
@Atropolamine @DexPL @Pathfinder
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.