Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
29 września 2022kurczakswiezy pisze: W ciągach trampek przestaje "działać tak samo". Dużo zależy od tego, czy jest to weekendowa rekreacja, czy stałe dawkowanie.
W moim przypadku z pracowitej , uczynnej, optymistycznej i zaradnej osoby na fazie , po ok 3 latach stałem się pyskatym, leniwym i chamskim gburem.
Butelka 96ml wystarczający mu na trochę ponad tydzień, efekty pracy marne ( uważał się za glazurnika )
Jakość pracy nie do przyjęcia, zupełny brak elokwencji, precyzji.
Skończyło się jak miało się skończyć, zwolnieniem dysplinarnym i sprawa w sądzie za zniszczony materiał ( cała łazienka która zrobił nie została odebrana, kafle skute, kupione nowe i położone przez innego wykonawcę, firma pozwana o odszkodowanie )
On oczywiście zasłaniał się swoimi standardowymi wymówkami że był chory itd.
Także tramal jest spoko, jak coś boli ale nie jako uzdatniacz do pracy wymagającej.
Sam mam doświadczenie w przyjmowaniu Tramalu w różnych dawkach i ciagach, jestem też budowlańcem z profilem wykończeniowiec i mogę stwierdzić śmiało że to substancja dla pracy raczej mało wymagającej, bardziej dla pracy wśród ludzi aniżeli dla samodzielnego stanowiska z pakietem odpowiedzialności za jakość i termin wykonania
05 października 2022porkchop pisze:To dotyczy każdego narkotyku :)29 września 2022kurczakswiezy pisze: W ciągach trampek przestaje "działać tak samo". Dużo zależy od tego, czy jest to weekendowa rekreacja, czy stałe dawkowanie.
W moim przypadku z pracowitej , uczynnej, optymistycznej i zaradnej osoby na fazie , po ok 3 latach stałem się pyskatym, leniwym i chamskim gburem.
Heh... tylko że mi chodziło o to jak zmienił się profil działania tramadolu na moją osobę z czasem. Wstyd się przyznać ( a może to wstyd się nie przyznawać) ale po ponad rocznej przerwie wróciłem do tego dziada. To już nie to samo , zdecydowanie. Natomiast bez tego jest jeszcze gorzej. :(
Przyczyną tego że bez tabletek źle, na tabletce mniej źle, jest w moim przypadku "gienialny" system brania... nie mam ochoty opisywać go. W skrócie rozsądne zarowno dawkowanie jak i czestotliwosc stosowania & długotrwałe stosowanie.
Zryłem se beret tak samo jak Ci szybsi użytkownicy, tylko puzniej to odczułem ...
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.