Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
Co wolisz - haszysz, czy marihuanę?
marihuana
696
63%
haszysz
405
37%

Liczba głosów: 1101

ODPOWIEDZ
  • 12491 / 2425 / 0
Jak trzeba, to trzeba - wiem, że jest bardzo przyjemnie ; )
  • 2807 / 364 / 0
@Jezus Chytrus to prawda jest bardzo przyjemnie z czego jestem zadowolony i zauważyłem że można przepracować swoje problemy ..
  • 36 / 1 / 0
Prawdziwy haszysz jest dla mnie na równi z trawką uwielbiam obie te sprawy i nie potrafię powiedzieć co bardziej. haszysz to bardziej taki kadzidełko fajnie sprawdza się tez wmixie z trawą jak chcemy nieco wzmonić działanie jointa. Tylko trzeba uważac bo w pl wiekszosc co lata to tak zwany fake hasz który nie jest nic warty a łatwo sie pomylic bo to nie widac na pierwszy rzut oka jak przy trawce.
  • 3245 / 617 / 0
Da się wapować haszysz CBD?
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 657 / 172 / 0
Da się ale wapka szkoda. Zapycha się błyskawicznie. Lepszym pomysłem jest wymieszanie z suszem, tak samo jak wszelkich rocków. Bardzo fajnie nadaje mocy.
  • 89 / 39 / 0
Odkąd przeżuciłem się na vapowanie o haku zupełnie zapomnialem. Grudy nie widzialem z rok, aż do dziś.
Wiec kupilem mały zapas😁
Za gram wyszło 8euro. Na zdjeciach 25g
Moc nieprzecietna, a smak i zapach to mistrzostwo swiata dla mnie.
Buch z Wami🤙🏻
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 657 / 172 / 0
Aż mi ślinka pociekła :p
Wygląda zacnie!
  • 33 / 4 / 0
Nie wiem jak Wy, ale po plastelince, nie da się nie chichrać. Coś pięknego, zawsze mnie zastanawiało, czemu to powoduje lawinę śmiechu i jak to jest wyśrodkowane między indyjką i sativką, że przy takich samych proporcjach, jak przy zielonym zupełnie inaczej działa
  • 3175 / 887 / 5
Serio kogoś haszysz inaczej klepie niż jaranie?
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 2534 / 596 / 0
No inaczej,długo się wkręca w porównaniu do zioła i dłużej dziala.Profil działania tez jakby troszkę inny.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.