Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
Co wolisz - haszysz, czy marihuanę?
marihuana
696
63%
haszysz
409
37%

Liczba głosów: 1105

ODPOWIEDZ
  • 12621 / 2442 / 0
Jak trzeba, to trzeba - wiem, że jest bardzo przyjemnie ; )
  • 2814 / 365 / 0
@Jezus Chytrus to prawda jest bardzo przyjemnie z czego jestem zadowolony i zauważyłem że można przepracować swoje problemy ..
  • 36 / 1 / 0
Prawdziwy haszysz jest dla mnie na równi z trawką uwielbiam obie te sprawy i nie potrafię powiedzieć co bardziej. haszysz to bardziej taki kadzidełko fajnie sprawdza się tez wmixie z trawą jak chcemy nieco wzmonić działanie jointa. Tylko trzeba uważac bo w pl wiekszosc co lata to tak zwany fake hasz który nie jest nic warty a łatwo sie pomylic bo to nie widac na pierwszy rzut oka jak przy trawce.
  • 3245 / 618 / 0
Da się wapować haszysz CBD?
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 657 / 173 / 0
Da się ale wapka szkoda. Zapycha się błyskawicznie. Lepszym pomysłem jest wymieszanie z suszem, tak samo jak wszelkich rocków. Bardzo fajnie nadaje mocy.
  • 100 / 42 / 0
Odkąd przeżuciłem się na vapowanie o haku zupełnie zapomnialem. Grudy nie widzialem z rok, aż do dziś.
Wiec kupilem mały zapas😁
Za gram wyszło 8euro. Na zdjeciach 25g
Moc nieprzecietna, a smak i zapach to mistrzostwo swiata dla mnie.
Buch z Wami🤙🏻
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 657 / 173 / 0
Aż mi ślinka pociekła :p
Wygląda zacnie!
  • 33 / 4 / 0
Nie wiem jak Wy, ale po plastelince, nie da się nie chichrać. Coś pięknego, zawsze mnie zastanawiało, czemu to powoduje lawinę śmiechu i jak to jest wyśrodkowane między indyjką i sativką, że przy takich samych proporcjach, jak przy zielonym zupełnie inaczej działa
  • 3206 / 908 / 5
Serio kogoś haszysz inaczej klepie niż jaranie?
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 2532 / 600 / 0
No inaczej,długo się wkręca w porównaniu do zioła i dłużej dziala.Profil działania tez jakby troszkę inny.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Bruksela: rekordowy wzrost natychmiastowych mandatów za narkotyki

Prawie jedna czwarta propozycji natychmiastowych mandatów karnych (PTI) w Belgii (24,5 proc.) dotyczy Regionu Stołecznego Brukseli – poinformowało we wtorek 30 września 2025 r. Federalne Ministerstwo Sprawiedliwości (SPF Justice). To ogromny skok w porównaniu z zaledwie 0,1 proc. w 2024 r. i 1,7 proc. w 2023 r. Tak gwałtowny wzrost to efekt decyzji prokuratury brukselskiej, która w tym roku postawiła na intensywniejsze zwalczanie handlu narkotykami, szczególnie poprzez kierowanie PTI do osób posiadających nielegalne substancje.

Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.