I thought I was someone else, someone good
Benzo i kodeina, normalne dragi.
alko, zioło, DXM, mef, większość dostępnych dopalaczy i rckow, benzyna, benzydamina, kodeina, tramal, baklofen, tetrazepam, muchomory, metkatynon,
Gdybym mógł cofnąć czas, nie wziąłbym nigdy nic, tylko po to, żeby poczuć jak sie czuje człowiek, który nigdy nie ćpał.
Co zabawne spróbowałem zioła szybciej niż nikotyny, eh te papierosy wolałem je nienawidzić.
Więcej grzechów nie pamiętam za wszystkie serdecznie żałuję.
Edit:
Aha sory nie widziałem że kolega wyżej zrobił żart z rozgrzeszeniem, nie próbowałem podjebac dowcipu po prostu great minds think alike
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Zaskakujące dane o alkoholu. Tak wygląda codzienność wielu Polaków
To nie są pojedyncze przypadki ani margines społeczny. Najnowsze badanie pokazuje, jak często Polacy sięgają po alkohol – i dlaczego temat znów wraca do Sejmu.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".