Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 2814 / 367 / 0
Dzięki spróbuję jakoś 90-60 min przed planowanym snem a raczej położeniem się do łóżka aby zasnąć spróbuję i zobaczę jak będzie dziś będzie 1 raz kiedys miałem ten lek i dobrze wspominam sprawiał że spałem ale z tego co pamiętam to była już dawka 100mg .. zobaczę jak będzie ewentualnie przejdę na kwete ( która tutaj tak polecają) co do kwety kiedyś dostałem ją w szpitalu ale to była b.mała dawka więc nie podziałało
  • 120 / 32 / 0
To jest konkretny kosiarz nasenny, gorąco polecam na zaburzenia senności.
RUCHAM KAŻDĄ DZIWKĘ
  • 708 / 139 / 0
@sclero2014
Z twoumi problemami to myślę że od razu mozesz próbować 200mg jeśli o kwete chodzi
:tabletki:
  • 2814 / 367 / 0
@krzychv no jeśli chlorprotiksen chodzi to niestety zawiodłem się na nim a więc .. po kolei odebrałem lek miałem ogromną nadzieję ze mi pomoże. Ale po zazyciu leku jakies 60 min ból głowy straszy puls około 160-170 ... ze spaniem kiepsko na drugi dzień takie zamulenie ze jedynie majka iv byla w stanie postawic mnie na nogi .. także kiedyś go lepiej znosiłem dlatego chciałem go spowrotem bo wiem ze po nim spalem i ne odczuwałem skutków uboczych .. ale teraz o dziwo lorafen pomaga mi jakos spać bez wybudzen a nawet jak sie wybudze to udaje sie zasnąć
  • 29 / 2 / 0
Ile mg chlorprothixenu odpowiada 25 mg kwetiapiny? Mam pudełko tego pierwszego, niedługo minie termin ważności i chciałam spróbować podmianki. Chodzi mi o bezsenność.
  • 708 / 139 / 0
Ciężko powiedzieć, najlepiej poradź się u lekarza albo spróbuj od najmniejszej możliwej dawki.
:tabletki:
  • 210 / 18 / 0
Czy chlorprotiksen firmy hasco jest już dostępny w aptekach ?
Uwaga! Użytkownik Uszkodzonabania nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1599 / 47 / 0
@up
Jest ja już wykupiłem 3 15 mg i 1 50 mg i jest nawet tańszy.
  • 1 / / 0
Psychiatra przepisał mi ten lek na nerwicę, wieczorem wziąłem 1 tabletkę i mnie pojebało na kolejne dni.
Od paru miesięcy nic nie ćpam i nie chciałem już nigdy ćpać, a przez tą idiotkę dostałem totalnej depresji, bo mnie porobiło i się totalnie załamałem. Moje "demonki" z przeszłości od razu wróciły, wszystkie lęki jakie miałem nasiliły się jeszcze bardziej, jest jeszcze gorzej. Wysuszyło mi gardło, a moja fobia społeczna sięgnęła apogeum przez tą jedną tabletkę. Mija miesiąc odkąd wziąłem to gówno, a nadal jestem słaby, mam zawroty głowy i nie mam ochoty na robienie czegokolwiek. Męczy mnie rozmowa z ludźmi. Ma ktoś pomysł co robić?
  • 227 / 77 / 0
@MondryPolak Zapisz się znów do psychiatry i powiedz że ci ten lek nie pomaga i chcesz co innego. Moim zdaniem najlepsze wyjście.
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.