Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / 1 / 0
najlepiej z miesiąc, ale no ten tydzień, dwa to min. / moim zdaniem, jeśli się mylę proszę poprawić
  • 171 / 21 / 0
Omg miesiąc to wieczność! A ja chciałam dzisiaj zrobić lemontek :(
A benzo dzisiaj w ciągu dnia bralam. Ostatnią tabletke o 19 :(
Czy to po prostu spłyci fazę?
Próbowałam grzybow na razie 2 razy. Raczej "na oko'bo dopiero od wczoraj Mam wagę.
Za pierwszym razem vapowalam mj i grzyby mi zrobiły taka fajna fazę jak przy początkach palenia.
Za drugim byłam taka niespokojna, ale nie w emocjach tylko jakby nosiło mnie. Nie moglam sobie znaleźć miejsca itd
  • 64 / 17 / 0
Czekałem cierpliwie na sensowne info. Ja wiem, że "tydzień minimum" pomiędzy tripami, ale wiem też, że to nie do końca tak jak napisał kolega wyżej w kontekście benzo. Na zagranicznych grupach rozpisywali się powołując się na kalkulatory odnośnie schodzenia benzo z krwi. Spłyca fazę, pozbawia ją wizuali, ale to tyle. Z tego co udało mi się pozyskać to 48h bez benzo już da kopa tripowi. ALE liczyłem, że ktoś doświadczony wypunktuje co i czego się spodziewać :(
  • 3455 / 559 / 2
Oj biedaczku nikt Ci nie odpisał :(

Słuchaj mnie uważnie benzo to nie są zwykłe cukierki, one się utrzymują w mózgu tygodniami. Zrób sobie grzyby i zapij dużą ilością koka koli. Może pomóc w szybkim spłyceniu benzo.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 64 / 17 / 0
@Mefistofeles1945 heh, no ja sobie zdaję sprawę z czym się benzo je. W jakimś wątku kiedyś skrótowo opisałem swoją historię, a sięga ona kilku lat wstecz. Benzo to diabeł wcielony od którego uciekłem, a jednak po miesiącach wróciłem na tydzień [w małych dawkach] :) Stąd ta cała rozkmina. Benzo już nie ma, ale bardziej chodzi o jego wpływ na grzybobranie, które lada dzień będzie miało miejsce. Jeśli benzo utrzyma się we krwi i nie poczuję pełni mocy pana grzyba, to sobie daruję. Wolałem jednak usłyszeć kogoś, kto przeszedł podobny cykl.
  • 3455 / 559 / 2
@SteelSlade powiedz mi kiedy dokładnie zaczyna się sezon na grzybki halucynki??
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 64 / 17 / 0
ostatni clon 0,5mg wszedł 01.09. Mamy 04.09. Trip szykowany na 5-6.09.
  • 3455 / 559 / 2
No jest już po północy, 4 września. Ale posłuchaj mnie uważnie zapij mocno kolą te grzybki, klona trochę koka kolą zbijesz.
  • 64 / 17 / 0
@Mefistofeles1945 myslalem, ze sobie z tym żartujesz. W jaki sposób cola w tym pomoze? Przeciez to zwykły napój ze słodzikiem i cukrem. Koki to tam nie ma jakoś od 100 lat :D
  • 3455 / 559 / 2
Nie wiem sam na to wpadłem że cukier i kofeina wyprze klona z bani xd

Przestań pisać glupoty i zaprzestań spamować nie na temat. Kazdy kolejny trafi do kosza — CATCHaFALL
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.