Powiem wam ze spoko jak za taka cene, wilgotny, lepi sie nawet troche, zapach z pojemnika fajny cytrusowy.
Z wapka tez fajny posmaczek.
I dzialanie bardzo dobre, wszedl taki spokoj glowy, i lekko podniosl sie nastroj.
16 zl plus wysylka za dziesiec gram, polecam orange dream.
Zaluje ze za 40 zl tegonie zamowilem to za wysylke bym nie placil.
Działa uspokajająco ale nie usypia, nie czuję żadnej senności. Byłem poddenerwowany w pracy, a to pomogło mi się uspokoić i trochę jakby zrelaksować. Czuję wyraźne mrowienie na całym ciele, takie przyjemne ciarki. Antydepresyjnie też chyba trochę działa. Ogólnie jestem zadowolony. Wziąłem 10g do różnych testów.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
To samo czyste cbd inaczej dziala jakby rozbudzalo lekko antydepresyjnie, bardzej na dzien jak na sen.
A te ziolo z haszykiem cbd to na wieczor wole bardziej uspokaja.
Oczywiscie mowie tu o subteltnym dzialaniu zeby ktos sobie nie pomyslal ze to jak trawa.
Najmocniej na mnie działają krople walerianowe ale nie wiem ile w tym zasługi waleriany a ile alkoholu.
22 września 2017kanabinoid pisze: poprawa stanu cery oraz regulacja układu trawiennego
Mam zespół jelita drażliwego i trawienie poprawiło się znacząco, tak jak piszesz, mniejsze wzdęcia, szybsze trawienie.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE
Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.