Chodzi mi o osoby, które nie dają rady i o ogólna rozpiskę jeśli taka istnieje. Zaczynamy.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
A na poważnie - mnie nie pomogła. Podmieniłem 0.5 klona z 1.5mg na 2x75, potem na 3x75, potem jeszcze 0.25mg na dodatkowe 75mg wiec wyszło 0.75mg klona mniej na 300mg pregi i chujoza z przewaga spermozy. Wtedy zrizumialem, ze to dobry srodek na zerowanie lub pierwsze tyg na czysto. Ale to ja..
Dzięki pregabalinie praktycznie w ogole nie odczułam pierwszych najgorszych dni skreta, a bylam po ponad pol rocznym ciagu, ktory poprzedzała malutka przerwa, wiadomo jak to jest
Btw oczywiscie wszystko doustnie, nawet iv nie ma sensu, wypróbowane, strata tabsow.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.