Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 8 / 1 / 0
Testował ktoś ten rzekomo czysty związek 20g z aledrogo? Jak wrażenia, puder/kryształki?
  • 46 / 8 / 0
11 sierpnia 2022Rehox pisze:
Próbował ktoś Phenibut + kanna?
Ostatnio próbuję regularnie.

Nie wydaje mi się, aby podkład z phenibutu działał lepiej lub gorzej od podkładu z alkoholu (być może także pregabaliny i baclofenu — tu nie mam doświadczenia). Ot, większe rozluźnienie, czyli współdziałanie, a nie dająca się opisać, zmierzyć i przewidywalnie replikować synergia.

Moja ocena może być zaburzona przez bardzo dużą tolerkę na THC. Wyobrażam sobie, że osobom bez takiej tolerancji i większych doświadczeń psychoaktywnych, takie połączenie może początkowo wywoływać ciekawszy efekt.

Weź natomiast pod uwagę to, że bardzo często łączenie 2-3 słabszych substancji w celu wywołania fazy, jest bardziej szkodliwe niż przyjęcie dobrze znanego i zbadanego narkotyku, który Cię fest porobi.

W moim przypadku konopie służą wsparciu leczenia ADHD i zastępują masę środków mających zmniejszać częstotliwość napadowych myśli samobójczych, a phenibut to rozluźniacz i poprawiacz nastroju. Gdy chce się naćpać, to przeważnie łączę psychodeliki z dysocjantami.
  • 44 / 14 / 0
Uwielbiam ten środek, znajduję się cały czas w fazie testów.
Dawka jaką przyjmuję to 1200mg (65kg).
To balansowanie na granicy działania nootropowego a rekreacyjnego.
Uważam, że mógłbym zejść do jednego grama, spróbuję to zrobić gdy skończą mi się kapsułki.

Działanie rekreacyjne: 1g+
Działanie nootropowe: 500-1000mg

Zalecałbym branie max 2-3 dni w tygodniu.

//edit
Okej, 1200mg to zdecydowanie dawka rekreacyjna, żadne balansowanie %-D
Uwaga! Użytkownik A9Cyk0lUG7uG nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / 8 / 0
Siemano. Tak się stało ze jestem od maja do początku sierpnia na dawkach 2-3g fenia w krysztale dziennie. Teraz udało mi się zejść do 0.4 dziennie ale niżej juz ciężko przejsc bo załączają sie wszystkie efekty uboczne naraz. Ogólnie jak wstaje rano to dopóki nie wezmę tego to mam w głowie gowno, jak juz zacznie działać to mam tylko zjebany nastrój cały dzień. Zero empatii do ludzi jakbym miał najgorszy autyzm xd wspomagam sie pregabaliną, od której de facto jestem krzyżowo uzależniony ale z tego będę schodził jak poradzę sobie z feni. Ktoś doświadczony ma może pomysł jak to najbardziej bezbolesnie odstawic? Rok temu odstawiłem fenka cold turkey i przeszedłem tydzień jebanego piekła, nie polecam
  • 389 / 99 / 4
Wydaje mi się, że 2-3 razy w tygodniu to już jest jednak za dużo. W przeszłości brałem w takich odstępach i dość szybko zaobserwowałem wzrost tolerancji. Euforia towarzysząca dawkom rekreacyjnym zmniejszyła się na tyle, że wróciłem do stosowania maksymalnie raz w tygodniu.
Just a perfect day, you made me forget myself
I thought I was someone else, someone good
  • 140 / 11 / 0
Biore fenibut jakoś 1x/1-3 tygodnie różnie, ale nie częściej niż ten raz na tydzień.
Ostatnio zmiksowałem z pregabaliną i mam drugi dzień po tym gówniane samopoczucie.
A wcześniej nawet po miksach na takiej samej dawce nic się takiego nie działo, a nawet czułem na następny dzień jeszcze euforie.
To normalne przy fenibucie?
  • 15 / 8 / 0
Coś czuje ze mój kilkumiesięczny ciąg zakończy się psychozą bo już pojawił się ten głód i pomału tracę kontakt z bazą. Cóż, trzeba to przeczekać
  • 14 / 2 / 0
20 sierpnia 2022Andromaliuss pisze:
Siemano. Tak się stało ze jestem od maja do początku sierpnia na dawkach 2-3g fenia w krysztale dziennie. Teraz udało mi się zejść do 0.4 dziennie ale niżej juz ciężko przejsc bo załączają sie wszystkie efekty uboczne naraz. Ogólnie jak wstaje rano to dopóki nie wezmę tego to mam w głowie gowno, jak juz zacznie działać to mam tylko zjebany nastrój cały dzień. Zero empatii do ludzi jakbym miał najgorszy autyzm xd wspomagam sie pregabaliną, od której de facto jestem krzyżowo uzależniony ale z tego będę schodził jak poradzę sobie z feni. Ktoś doświadczony ma może pomysł jak to najbardziej bezbolesnie odstawic? Rok temu odstawiłem fenka cold turkey i przeszedłem tydzień jebanego piekła, nie polecam
Ktoś doświadczony? Jeśli zjadłem tego jakieś pół kilo to mogę nazwać się osobą doświadczoną? %-D %-D Z feniem jestem już jakieś 2-3 lata, były przerwy, odstawki, najdłuższa jakieś 4 miesięcy, suplementacja fasoracetamem, obecnie testuje temat z alledrogo, ale proch, dawki poniżej 1g, 3x w tygodniu. Przechodząc do sedna pytania i tego pięknego słowa którego użyłeś, mianowicie "bezboleśnie", jak myślisz co jest najlepsze na ból? Może to trochę z deszczu pod rynne, ale dla mnie na ciężkie odstawki zbawienna okazała się koda i tramal, w bardzo niskich dawkach, np. 45 mg kody i 1500 paracetamolu, nie filtrowałem nigdy antka (ALE POWINNO SIĘ, chyba że walisz niskie dawki jak ja), i nie polecam thiocodinu, zapytajcie byle jakiego lekarza że antek na ujebanie się jest better, a nie ćpuna. Tramal dawkowałem 37mg i 325 paracetamolu, ogólnie jestem bardzo wrażliwy na te specyfiki, i bez ściemy ale takie dawki już mnie grzeją, koda mi pomagała ale też czułem się przez nią głupi, dlatego 10 tabsów trampka to zbawienie na odstawkę, x1 raz dziennie 1x tabs (i to polecam najbardziej)
  • 1070 / 137 / 0
Na odstawki najlepsza jest kilkudniowa redukcja dawek, a potem przejście na baklofen i kolejno redukcja baklofenu. Taka odstawka jest prawie całkowicie bezbolesna.
  • 15 / 8 / 0
Dzięki panowie za pomysły raczej spróbuje pochytac baklofen, koda i tramal odpada bo biorę snri. A tak zbaczają z tematu - jak się weźmie więcej fenibuta to tez macie taki jakby ścisk koło uszu? Średnio przyjemne xd
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli

Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.