11 sierpnia 2022Rehox pisze: Próbował ktoś Phenibut + kanna?
Nie wydaje mi się, aby podkład z phenibutu działał lepiej lub gorzej od podkładu z alkoholu (być może także pregabaliny i baclofenu — tu nie mam doświadczenia). Ot, większe rozluźnienie, czyli współdziałanie, a nie dająca się opisać, zmierzyć i przewidywalnie replikować synergia.
Moja ocena może być zaburzona przez bardzo dużą tolerkę na THC. Wyobrażam sobie, że osobom bez takiej tolerancji i większych doświadczeń psychoaktywnych, takie połączenie może początkowo wywoływać ciekawszy efekt.
Weź natomiast pod uwagę to, że bardzo często łączenie 2-3 słabszych substancji w celu wywołania fazy, jest bardziej szkodliwe niż przyjęcie dobrze znanego i zbadanego narkotyku, który Cię fest porobi.
W moim przypadku konopie służą wsparciu leczenia ADHD i zastępują masę środków mających zmniejszać częstotliwość napadowych myśli samobójczych, a phenibut to rozluźniacz i poprawiacz nastroju. Gdy chce się naćpać, to przeważnie łączę psychodeliki z dysocjantami.
Dawka jaką przyjmuję to 1200mg (65kg).
To balansowanie na granicy działania nootropowego a rekreacyjnego.
Uważam, że mógłbym zejść do jednego grama, spróbuję to zrobić gdy skończą mi się kapsułki.
Działanie rekreacyjne: 1g+
Działanie nootropowe: 500-1000mg
Zalecałbym branie max 2-3 dni w tygodniu.
//edit
Okej, 1200mg to zdecydowanie dawka rekreacyjna, żadne balansowanie
I thought I was someone else, someone good
Ostatnio zmiksowałem z pregabaliną i mam drugi dzień po tym gówniane samopoczucie.
A wcześniej nawet po miksach na takiej samej dawce nic się takiego nie działo, a nawet czułem na następny dzień jeszcze euforie.
To normalne przy fenibucie?
20 sierpnia 2022Andromaliuss pisze: Siemano. Tak się stało ze jestem od maja do początku sierpnia na dawkach 2-3g fenia w krysztale dziennie. Teraz udało mi się zejść do 0.4 dziennie ale niżej juz ciężko przejsc bo załączają sie wszystkie efekty uboczne naraz. Ogólnie jak wstaje rano to dopóki nie wezmę tego to mam w głowie gowno, jak juz zacznie działać to mam tylko zjebany nastrój cały dzień. Zero empatii do ludzi jakbym miał najgorszy autyzm xd wspomagam sie pregabaliną, od której de facto jestem krzyżowo uzależniony ale z tego będę schodził jak poradzę sobie z feni. Ktoś doświadczony ma może pomysł jak to najbardziej bezbolesnie odstawic? Rok temu odstawiłem fenka cold turkey i przeszedłem tydzień jebanego piekła, nie polecam
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.