Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1100 / 273 / 0
Re: Pseudoefedryna
Post autor: 3ldritch »
09 sierpnia 2022stuk pisze:
i czuć takie udrożnienie odychania.
dokładnie, przeciąg w płucach
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1419 / 89 / 2
Post autor: stuk »
09 sierpnia 2022Atropolamine pisze:
Toż kota lepiej zrobić z tego i masz dobre gowno.
Po pierwsze to się nie opłaca, po drugie nawet jak się nie opłaca to po co robić jak to jest równe z dilowaniem.Po trzecie to jest szkodliwe w pizdu i wystarczy mi oglądać ofiary Karwuszki na Youtubie.
action movie:gun:
  • 2534 / 596 / 0
Post autor: Atro »
Nie opłaca to się kupować pseudoefy i tego jesc.Potem to już tylko zostaje kupić nadmanganian i pompki to już groszowa sprawa.No ok,chyba że mangan w tabletkach to z 15zl,taki lepszy,ale to raz kupujesz i masz na wiele razy.Nie rozumiem skąd pomysł z dilowaniem %-D A co do tego filmu,to jest przykład jakichs ameb,które nie miały pojęcia co robią.Ludzie,którzy robią to jak należy lecą latami i jest ok.Nie mowie,ze to super pomysł,ale kilkukrotne zażycie dobrze zrobionej miksturki to nic strasznego.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1419 / 89 / 2
@Atropolamine kolejna ofiara manganu do kolekcji i kolejny typ/typie co w Monarze będzie niepełnosprawny fizycznie, bo wali karwiuszki za wższą cenę od fety xd.
  • 2534 / 596 / 0
Post autor: Atro »
Ciekawe XDD
Wole to od fety.Cena nie jest wyzsza,jeszcze biorąc pod uwagę jakosc dzisiejszej amf,to lepiej i taniej wyjdzie przerobić pake niż sztukę speeda.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1419 / 89 / 2
@Atropolamine 3 sztuki to masz 15 zł w detalu, zarzucasz pół sztuki i masz ostrą
w pizdu jazdę przez 20 h I prosisz nawet o lęki nasene i cię wywala.To prostu masz ludzi co ci gówno sprzedają, i bawisz się w przerabianie leków na przeziębienie.
  • 177 / 53 / 0
Post autor: Gulasznikov »
Pierwszy raz z tą substancją i pozytywne zaskoczenie.

Poszło 180 mg rozłożone na cały dzień. Rano 75 mg pregabaliny, 1000 mg L-Tyrozyny i 35 mg tramadolu. Plus 3 kubki kawy ziarnistej wysokiej jakości.

Zmęczenie przeszło jak ręką odjął. Gadka, samopoczucie i produktywność na plus. Delikatnie większa nerwowość i splątanie ale do ogarnięcia po terapii. Oczy normalne, raczej się nikt nie zorientował. Faza bardziej w głowie niż na ciele. Mam sucho w ustach i straciłem apetyt. Na kryzysy dobre, dodam do apteczki.

Penis mały ale na plus że nie ma w pakiecie tego demoniczno-zwierzęcego libido jak po fecie.
  • 26 / 3 / 0
Post autor: cieciu »
Probował ktoś stosować pseudoefedryne na zjazd po amfetaminie?
  • 32 / 1 / 0
Post autor: Aptekarzyna »
Na rynku pojawił się nowy lek z sama pseudoefedryna(kosztujący ok 10pln więc dwa razy tańszy niz sudafed obecnie). Byłem dzisiaj w aptece znanej z dobrych cen i długich kolejek, i uprzejma farmaceutka zaoferowała mi go właśnie, ciekawe jak z jego dostępnością
  • 4323 / 699 / 2117
Post autor: deadmau5 »
@Up nowy? A jaka jest jego nazwa. Mi osobiście nic nie wiadomo, aby coś nowego wpłynęło do aptek, a mam kontakt z pewną Panią, która tam pracuję. :) Może też mi się uda wyciągnąć sporo informacji nt. temat, o ile to prawda.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...