Gorzej sypiam, ale to norma na sertralinie.
Zastanawiam się czy powinienem dalej czekać i liczyć, że lek zadziała, a może zwiększyć dawkę do 200mg. Ewentualnie zmienić lek na inny. Czy ktoś miał podobnie? Dzięki za jakieś porady ;p
Tak jak napisałem wcześniej, chciałem jakiejś aktywizacji, bo o ile paro pomagała przy lękach, to głównie leżałem bez chęci na cokolwiek. Sądziłem, że sertralina nawet jeśli słabiej zadziała na lęk, to przynajmniej pomoże się ruszyć z miejsca.
Ciekawe ile czasu trzeba będzie czekać na załadowanie nowej dawki. Pamiętasz ile zajęło to u Ciebie?
I czy 150 też tak źle działało i potem była duża różnica?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.