Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Aha, kiedy zarzucać od momentu odstawienia lamotryginy? Wystarczy tydzień przerwy czy jednak dwa?
Swoją drogą miałem z początku problemy ze znalezieniem tego wątku bo wiadomo LSD nie jest naturalnym psychodelikiem xd
Fizycznie nie ale ego umiera
Ale taka śmierć to z reguły jest korzystna jak się dobrze tripa zintegruje
11 sierpnia 2022mj2086 pisze: pierwszy raz jest magiczny, lepiej iść na głębszą wodę w przedziałach 150-200, od tego się nie umiera
Ogólne wytyczne dla wszystkich substancji (usunalem nieadekwatne)
Testuj swoje narkotyki, ponieważ zafałszowania są powszechne w wielu lekach. "Mój facet dostaje czyste rzeczy" to bardzo popularne, ale niebezpieczne przekonanie. Dealer znający swoje rzeczy nie mówi nic o swoim łańcuchu dostaw.
Zacznij od niskiego (dawkowanie), idź powoli
Miej co najmniej jednego przyjaciela, który służy jako trzeźwy opiekun, szczególnie w przypadku pierwszych doświadczeń z jakimkolwiek narkotykiem
Bądź świadomy praw, w kraju w którym mieszkasz. Niestety, w wielu przypadkach szkody wynikające z kryminalizacji osób zażywających narkotyki znacznie przewyższają szkody wynikające z samego zażywania narkotyków.
Poświęć ~ 2 godziny na badanie dowolnego leku, który rozważasz użyć (czytanie raportów z podróży się nie liczy) przed zażyciem go po raz pierwszy
Wezwij karetkę, jeśli ktoś potrzebuje pomocy.
Staraj się unikać używania narkotyków do radzenia sobie z gniewem lub smutkiem.
Ja wchodzilem powoli, 25 i kazdy kolejny +25, a teraz ostatni raz 175+trawa, kolejny raz 200+trawa - i jest i magicznie, i co najwazniejsze bezpiecznie. Bad trip - a co to kurde jest? Bad trip moze jak najbardziej i mi sie zdarzyc - ale minimalizuje ryzyko.
Nowa osoba wejdzie na 200, i ja przeczolga i bedzie opowiadac jakie to LSD okropne, lub jakies psychozy jej sie odpalo.
Albo jeszcze sie okaze ze pomyli kartony 100 z 250, wezmie 2 i polegnie na 500ug.
Uwazam ze w tych sprawach lepiej za wolno, niz za szybko.
Mi przemyslenia po LSD pomogly wyjsc z depresji (czyli zlamalem ostatnia zasade). Jakbym zarzucil 200 na poczatek - to nie wiem czy by bylo tak milo.
Pozdrawiam
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.