Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 449 / 101 / 0
Podobną sytuację miałam z tabletkami z kodeiną kiedyś i rzeczywiście inny otwór był zaangażowany, ale nie - niczego tam nie zbierałam %D %D
Co złego, to nie ja - oczywiście...
  • 3 / 3 / 0
W sumie jestem raczej grzeczny, z najgorszych akcji to walenie szczura z deski sedesowej w klubie, siedząc w kościele w tylnym rzędzie wciągałem kryształ na ślubie kuzynki, a raz pierdolnąłem z siostrą ścieche z grobu dziadka jak nas babcia wysłała umyć nagrobek przed pierwszym listopada
  • 139 / 30 / 0
Oszukiwanie najbliższych. Bezczelne kłamstwa wypowiadane bez zająknięcia się i żadnych wyrzutów sumienia, bo przecież muszę ogarnąć znów to gówno.
  • 3245 / 617 / 0
Znam to......rodzina nie skazała mnie na przekreślenie ale już jest inny punkt odniesienia. Ale co robić przy ciśnieniu jak jest wujek który pożyczy na doładowanie telefonu........

Fuzja postów / 909

Przypomniało mi się jak wafel ojca chorował coś z kręgosłupem. Ja dobrze wiem że na takie opcje najczęściej opioidy. Już pózniej umysł Sherlocka Holmesa zaryzykował i powiedziałem żeby ojciec się zapytał czy panu Johnsonowi coś zostało leków przeciwbólowych. Oczywiście niespodzianka jak ojciec widział się z panem Johnsonem, którego ja też znam, dostał pakę 90 doret, ale nie pamiętam kalibru, ale za darmo mieć a nie mieć. Oczywiście telefonicznie podziękowałem, kij w to że zjadłem to w kilka dni, niby na bóle tu i tam.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 33 / 3 / 0
Może to nie mój czyn, ale kiedyś w klubie jak miałem jakieś smakołyki i dowiedział się o tym pewien homoseksualista, który dosiadł się do mnie i najpierw zapytał się jaki mam stosunek do gejów, więc powiedziałem, że ludzie jak ludzie, nie są gorsi, nie są lepsi. Chłop w tym momencie zapytał się czy posypalbym mu jakiegoś lajna, ale nie mial jak zapłacić głupich 10zl i zapytał się czy może mi obciągnąć za lajna. Stwierdziłem że to za dużo i odszedłem.
  • 12542 / 2432 / 0
A dałeś mu jasno do zrozumienia, kiedy mówiłeś o stosunku do gejów, że jesteś wyłącznie hetero? : D
  • 28 / 6 / 0
Zniknęła zwójka, siedzieliśmy w pokoju i mając najbardziej na świecie chęć na następnego (mati pozdrawia), nie było absolutnie nic, z czego mogłem zrobić zwije. NIC.

co zrobiłem? Wziąłem zdjęcie z dzieciństwa które miałem przyczepione do tablicy korkowej, podarłem na pół i zrobiłem z niej zwije, z której waliliśmy do rana.

Zdjęcie jak siedzie szczęśliwy na leżaku nad morzem.
Może to nie akcja typu kradzież czy kłamstwo, ale nie zapomnę nigdy

Ps. Zajebiście się z wali z takiej armaty, polecam
Ja cenię sobie komfort milczenia z wyboru, nie cierpię gdy tę zdolność zabiera mi ogół.
  • 18 / 15 / 0
nie miałem jak zdobyć towaru, więc umówiłem się na seks i kreche z dużo starszym nieznajomym gościem, oczywiście seksu za cholerę nie chcialem, ale dla paru krech marnej fugi spedzilem u niego noc
nic dziwnego, że ludzie chcą być kimś innym niż są z natury
bo gdy chcą być sobą, uświadamiają sobie
że są nikim
  • 554 / 54 / 0
👌hehe
  • 3 / 4 / 0
kiedys z kolezka (ministrant) poszlismy na koniec mszy, kolega wzial ten bialy stroj i swieczki na sprzedaz starym babom, sprzedalismy pare ale powiedzielismy ze tylko jedna czy dwie sie sprzedaly, no i... okradlismy po prostu kosciol.

w sumie nic pojebanego ale kiedys nie mialem ognia to poszedlem na cmentarz i szukalem znicza odpalonego i oczywiscie kurwa odpalam a tu jakaś baba na ten grób przyszla.....
ODPOWIEDZ
Newsy
Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.