Fuzja - 909
Teraz chce poprostu normalnie spac jak wcześniej
23 marca 2022pol90 pisze: @stuk
Zgadzam się z tym nawet lekarz mi to samo powiedział o leku chroprotixen, że tam mamy 50 i 15 i w tych 50 nie mamy podziałki to lepiej brać 15 niż 0.3 * 50 mg. I ja to odczułem.
"Rutyna to rzecz zgubna "
21 kwietnia 2010CATCHaFALL pisze: Trzeci dzien na Lerivonie - niczym pierdolniecie młotem, ech.
Zaleca się 30mg na początek, więc faktycznie 15 może okazać się bardziej lajtową alternatywą, choć obstawiam że ta zamuła i tak się utrzyma. Ja na 60mg to po prostu niczym wrak, który osiadł na dnie łóżka – nie do ruszenia.
Btw. Co to znaczy "problemy ze snem"? Wybudzasz się, czy masz problemy z zaśnięciem? Jeśli to drugie, to może zamiast faszerowanie się mózgojebami warto pójść na łatwiznę i na przykład pójść w stronę chociażby zopiklonu/zolpidemu?
14 czerwca 2022CATCHaFALL pisze: @sclero2014
Nawet odnalazłam swój post sprzed 12 lat.21 kwietnia 2010CATCHaFALL pisze: Trzeci dzien na Lerivonie - niczym pierdolniecie młotem, ech.
Zaleca się 30mg na początek, więc faktycznie 15 może okazać się bardziej lajtową alternatywą, choć obstawiam że ta zamuła i tak się utrzyma. Ja na 60mg to po prostu niczym wrak, który osiadł na dnie łóżka – nie do ruszenia.
Btw. Co to znaczy "problemy ze snem"? Wybudzasz się, czy masz problemy z zaśnięciem? Jeśli to drugie, to może zamiast faszerowanie się mózgojebami warto pójść na łatwiznę i na przykład pójść w stronę chociażby zopiklonu/zolpidemu?
I can't go another day
I know what she's gonna say
Just to make me go away
This is how it's gonna be
I'm not who I'm meant to be
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.