Początek leczenia (około 3 dni) wyjęte z życia, całe dnie w łóżku, miałam wrażenie, że przeżywam największego kaca w swoim życiu mimo niespozywania alkoholu.
Później coraz lepiej, aktualnie że skutków ubocznych pozostała mi biegunka (nie mogę się jej pozbyć.. Możliwe, że przyczyną jest to, że mało jem + biorę leki na czczo).
Ale więcej jeść jest ciężko... Pojawił się jadłowstręt, jedzenie zmieniło smak.
Z dobrych rzeczy to mam wrażenie, że jestem spokojniejsza. Sertagen biorę z powodu początku depresji i silnych ataków paniki. Mimo tego, że jestem trochę bardziej wyciszona, niestety atakow paniki nie pozbyłam się jeszcze do końca, aczkolwiek zmniejszyła się ich częstotliwość.
Wydaje mi się, że wpływ na poprawę mojego życia ma nie tyle lek co fakt, że wraz z pierwsza dawką leku odrzuciłam całkowicie alkohol (a piłam baaaardzo dużo).
Zobaczymy, co będzie dalej.
wenlafaksyna oprócz serotoniny ma w szponach noradrenalinę, bo to snri.
Wszystkie z tej grupy są "silniejsze", czyli dodatkowo pchają do działania z racji dobrze kontrolowanej noradrenaliny właśnie.
W sensie większe skupienie, chęć do działania, w większości czasu jest się na prawilnej czujce.
Na początku może dojść do poddenerwowania, takiego uczucia spięcia i rozkojarzenia, lęku. Jak już się rozkręci na dobre i przetrwasz początkowe uboki, to jest szansa na ruszenie z kopyta do przodu.
I tak: kastruje.
Jeśli niebezpieczne to ile dni przed wzięciem fety odstawić Sertre?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.