Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 56 / 7 / 0
Ja również łykam sobie Depakinę, już chyba z 10 latek. Zasadniczo odczuwam jej działanie jako stabilizatora nastroju. Dodatkowo podbili mi dawkę do aż 1000mg rano i 500mg wieczorem, ponieważ miałem atak padaczki, po przedawkowaniu OPIO, coś jak miał Juice Wrld, tylko on zjadł chyba więcej i to Oxy, a ja Majkę. Ciężkie przeżycie anyway - samo wejście padaczki i ten moment kiedy wiesz że albo umrzesz albo cię właśnie odłącza od rzeczywistości i nie masz zielonego pojęcia jak to się skończy...

No także Depakinę biorę w dawcę 1,5g na dzień. BENC.
Działa na bank, nawet psychiatra mi mówił że jak nie wezmę/pominę dawkę to wydaje mi się że nie ma różnicy, ale kiedyś złapałem się że zachowywałem się właśnie niestabilnie nie przyjmując powiedzmy 2 dni DEPAKINY.
“I did not choose LSD,
LSD found and called me.”

.-= :lsd: :lsd: :lsd:=-.
  • 12 / 4 / 0
Może polecacie jakieś suplementy które porawiaja samopoczucie i stabilizują nastuj? Mi zauważalnie pomogło 5-htp. A czy znacie jeszcze jakieś inne?
  • 1599 / 47 / 0
Takie szybkie pytanie co bardziej wypłukuje lit kofeina czy alkohol ?
  • 2814 / 365 / 0
16 października 2021ashwilliams pisze:
Ja również łykam sobie Depakinę, już chyba z 10 latek. Zasadniczo odczuwam jej działanie jako stabilizatora nastroju. Dodatkowo podbili mi dawkę do aż 1000mg rano i 500mg wieczorem, ponieważ miałem atak padaczki, po przedawkowaniu OPIO, coś jak miał Juice Wrld, tylko on zjadł chyba więcej i to Oxy, a ja Majkę. Ciężkie przeżycie anyway - samo wejście padaczki i ten moment kiedy wiesz że albo umrzesz albo cię właśnie odłącza od rzeczywistości i nie masz zielonego pojęcia jak to się skończy...

No także Depakinę biorę w dawcę 1,5g na dzień. BENC.
Działa na bank, nawet psychiatra mi mówił że jak nie wezmę/pominę dawkę to wydaje mi się że nie ma różnicy, ale kiedyś złapałem się że zachowywałem się właśnie niestabilnie nie przyjmując powiedzmy 2 dni DEPAKINY.
Aż dziwne że po majce miałeś atak padaczki .. ja miałem atak padaczki ale po petydynie ( dolcontral ) akurat w przypadku petydyny jakiś jej metabolit sie kumuluje w organizmie ( przy 500mg dziennie ) i można dostać padaczki a że ja byłem na dawkach typu 800mg bądź 200mg iv na strzał.. to kilka razy miałem atak padaczki niestety.. i kilkakrotnie straciłem przytomność i wiem o czym piszesz przeżycie straszne coś jakbyś przeżywał śmierć.. pamiętam mój 1 atak który był mega mocny .. było to w wc poleciałem do tylu dobrze że ręką złapałem poręczy bo tak to bym głowę rozbił wstalem i idąc do pokoju zbliżając się do łóżka praktycznie siadałem na łóżku i film mi się urwał " budzę się " 40minut później i widzę ze leżę na ziemi dwóch ratowników nade mną ja sie dziwie co sie dzieje .. i takich zdarzeń w sensie utrata przytomności miałem chyba jeszcze 3 albo 4 max 5 i mysle że dzięki temu udało mi się odstawić petydyne ..
  • 612 / 187 / 0
07 czerwca 2022pol90 pisze:
Takie szybkie pytanie co bardziej wypłukuje lit kofeina czy alkohol ?
alkohol.
  • 2 / / 0
28 listopada 2021Rudy1092 pisze:
Może polecacie jakieś suplementy które porawiaja samopoczucie i stabilizują nastuj? Mi zauważalnie pomogło 5-htp. A czy znacie jeszcze jakieś inne?
Gaba pure powder z OstroVit, polecam.
  • 6 / / 0
moje doświadczenia z Depakine są takie, że odkryłem gdzie mam wątrobę - bo boli jak diabli.
Mam też wrażenie, że dla psychiatrów to taki środek typu "nie wiem jak pacjentowi pomóc to jebnę mu 1500 mg Depakine i będę miał z nim spokój".
  • 17 / 2 / 0
Jak to jest z tym LITEM w połączeniu z kawą i alko?
Biorę od ponad tygodnia w dawce 1g / doba (w połączeniu z worioksetyną i reboksetyną). Idzie lato, piwo byłoby wskazane bez ryzyka wymiany wątroby po miesiącu. Poza tym kawa rano to rytułał, niechciałbym rezygnować.
Macie doświadczenie?
  • 1599 / 47 / 0
Takie szybkie pytanie czy lit powoduje jakieś objawy odstawieniowe (zmniejszrnie dawki) ?
Jak jest łączony z innymi neuroleptyksmi i antydepresantami
  • 425 / 50 / 0
Sport+suple+trzezwosc i jest elegancko
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.