No także Depakinę biorę w dawcę 1,5g na dzień. BENC.
Działa na bank, nawet psychiatra mi mówił że jak nie wezmę/pominę dawkę to wydaje mi się że nie ma różnicy, ale kiedyś złapałem się że zachowywałem się właśnie niestabilnie nie przyjmując powiedzmy 2 dni DEPAKINY.
LSD found and called me.”
.-=
16 października 2021ashwilliams pisze: Ja również łykam sobie Depakinę, już chyba z 10 latek. Zasadniczo odczuwam jej działanie jako stabilizatora nastroju. Dodatkowo podbili mi dawkę do aż 1000mg rano i 500mg wieczorem, ponieważ miałem atak padaczki, po przedawkowaniu OPIO, coś jak miał Juice Wrld, tylko on zjadł chyba więcej i to Oxy, a ja Majkę. Ciężkie przeżycie anyway - samo wejście padaczki i ten moment kiedy wiesz że albo umrzesz albo cię właśnie odłącza od rzeczywistości i nie masz zielonego pojęcia jak to się skończy...
No także Depakinę biorę w dawcę 1,5g na dzień. BENC.
Działa na bank, nawet psychiatra mi mówił że jak nie wezmę/pominę dawkę to wydaje mi się że nie ma różnicy, ale kiedyś złapałem się że zachowywałem się właśnie niestabilnie nie przyjmując powiedzmy 2 dni DEPAKINY.
28 listopada 2021Rudy1092 pisze: Może polecacie jakieś suplementy które porawiaja samopoczucie i stabilizują nastuj? Mi zauważalnie pomogło 5-htp. A czy znacie jeszcze jakieś inne?
Mam też wrażenie, że dla psychiatrów to taki środek typu "nie wiem jak pacjentowi pomóc to jebnę mu 1500 mg Depakine i będę miał z nim spokój".
Biorę od ponad tygodnia w dawce 1g / doba (w połączeniu z worioksetyną i reboksetyną). Idzie lato, piwo byłoby wskazane bez ryzyka wymiany wątroby po miesiącu. Poza tym kawa rano to rytułał, niechciałbym rezygnować.
Macie doświadczenie?
Jak jest łączony z innymi neuroleptyksmi i antydepresantami
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.