Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2428 / 90 / 0
Oczywiście że zwykły płomień, żarowy ma za dużą temperaturę i zbyt łatwo można przypalić drogocenny materiał hehe

Jak z żarówki jeszcze palilem to zalany kapselek od piwa spirytusem i podpalony potem dawał w sumie najlepsza metodę podgrzewania żarówki bo temperatura była ok no i co najważniejsze zero jakiejkolwiek sadzy na żarówce, tylko że to było dobre na początku ciągu bo potem jak już łapy telepaly i paranoje weszły to kilka razy jak na szybko zalewałem ten kapselek to abo se łapę czy nogę oblałem spirytusem abo kurwa wierzglem girom i już płonący kapselek się wypierdalał i przy okazji rozprzestrzeniając ogień na moją rękę abo nogę hah a po alfie odmożdzony człowiek to zaraz panika wierzganie raciacami i łapami na wszystkie strony a tu obok stopy stoi se kubek lub odkrencona butelka ze spirytusem także dużo nie brakowało żeby jeszcze większy cyrk się odjebal hahaha :E
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Żarówka to jest dobra do opalenia ale polecam zwykła zippka, na niebieskim ogniu trzymać wtedy nie smoli lufki. Ja mam zaś pytanie w kwestii działania...bo palę to z lufki i jest taki moment nad ranem (jak teraz np) że lufki już praktycznie nie wyjmuje z ust. Może ktoś ma lepszy sposób palenia niż lufka bo trochę tematu idzie się jebać? I czy jest jakiś sposób na wydłużenie działania?
  • 8 / 6 / 0
Ktoś wgl wali apvp jeszcze?
Nigdzie już nie widuje nawet na Dark Necie ciężko
  • 29 / 5 / 0
apvp śmiga z pl do pl po darknecie, wystarczy dobrze poszukać. sztosik;-)
  • 9372 / 1823 / 2
20 czerwca 2022BooM500 pisze:
Ktoś wgl wali apvp jeszcze?
Nigdzie już nie widuje nawet na Dark Necie ciężko
Pewnie gdzieś tam jeszcze jest ale nie jest to narkotyk topowy sprzedawany na kilogramy ;)
4-5 lat temu był w jednym mieście ale cena była po 100-150zl za sztukę
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 190 / 33 / 0
Pod jaką nazwą była sprzedawana a-pvp w czasach legalnych dopalaczy?
  • 1100 / 273 / 0
ABC (alpha big crystal czy jakoś tak)
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1565 / 249 / 0
@Zniszczony34 najczęściej w sklepach było po prostu A-PVP albo alfa PVP, albo niektórzy sprzedawali sole pod różnymi nazwami i tam często była alfa, sama albo z czymś.
  • 227 / 76 / 0
Siema, mam trzy pytania bo mam okazję zakupić (niby)alfe-pvp:

1.Da się to spalić z lufki do zioła (takiej dostępnej np. w żabce)?
2. Ile na początek by nie przedobrzyć?
3. Opary alfy-pvp mocno śmierdzą(obecnie mieszkam z współ lokatorem i raczej bym nie chciał by moje ćpunskie pasje wyszły na jaw :) )?
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / 9 / 0
Czy na was również alfa działa różnie?
Jednego razu daje zajebistego kopa i trzyma euforycznie w małych już dawkach, clearhead i można wyjść do ludzi. Działa dobre 30min w małych dawkach, czuć wjazd
Drugiego razu ciągły wkurw i dopalanie, brak ochoty na jakąkolwiek czynność oprócz waporyzowania, brak wjazdu.
Trzeciego odmóżdża, powoduje niezbyt przyjemne odurzenie i mocno zmienia tok myślenia.
Przerwy co 2 tyg a bawie się już kilka dobrych miesięcy, nadal mnie zaskakuje ta substancja.
Mam wrażenie również że w ciągu działa lepiej i zjazd przestaje dokuczać, nie ma takiego parcia na dopalanie.
Czy może chodzi tu o umiejetność vapo?
Kiedy się materiał przepala to różni się to działaniem od dobrego zwaporyzowania?
Czy bawiąc się w małe dawki, 20-30mg odniosę lepsze i dłuższe efekty w jakimś oil pipe zwiększajac dawki do 50-80mg?
Zazwyczaj pale z lufki, niekiedy Alu folia chodź pierwszym sposobem się nauczyłem gonić dobrze krople, zawsze jasno-żółty kolor kropli. O
Uwaga! Użytkownik Wladziuniejadziu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.