Nie spalem w dodatku w nocy bo walnalem dwa paski i teraz mam taką ochote sie jebnąć i zasnąć, że chyba to zrobie.
Bede żył? Generalnie ALT i AST okolo 1-1.5msc temu wychodzily mi idealne takze watroba raczej w git stanie, ale still czuje sie tak przekopany, ze to chuj Xd
No ciezko powiedziec, zatrucie parasyfem sie czuje 2-3 dni po, a wtedy juz po ptokach. No albo masz farta i dostaniesz przeszczep xD
Dzis mozesz czuc sie jeszcze okej, jutro nie koniecznie.
22 czerwca 2022ares2100 pisze: @toxic1337
No ciezko powiedziec, zatrucie parasyfem sie czuje 2-3 dni po, a wtedy juz po ptokach. No albo masz farta i dostaniesz przeszczep xD
Dzis mozesz czuc sie jeszcze okej, jutro nie koniecznie.
22 czerwca 2022NahoyCito pisze: @capgrassyndrome Nic dziwnego, mocny wyrzut histaminy. Ja kiedyś po 150mg kody [!] dostałem bardzo silnego wyrzutu histaminy, przez kilka sekund czułem się jakby tysiące igieł wbijały mi się w ciało, myślałem że już its over, ale po chwili ustało, skoczyłem szybko do innego pokoju, do reki syrop z prometazyną, duży łyk, i już potem sie unormowało. Zawsze bierz do kody jakas antyhistamine, zyrtec, apap noc, aviomarin czy nawet acatar acti tabs (oprócz pseudoefedryny zawiera też bodajże triprolidynę, pół tabletki mocno zbija histę)
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.