Nie spalem w dodatku w nocy bo walnalem dwa paski i teraz mam taką ochote sie jebnąć i zasnąć, że chyba to zrobie.
Bede żył? Generalnie ALT i AST okolo 1-1.5msc temu wychodzily mi idealne takze watroba raczej w git stanie, ale still czuje sie tak przekopany, ze to chuj Xd
No ciezko powiedziec, zatrucie parasyfem sie czuje 2-3 dni po, a wtedy juz po ptokach. No albo masz farta i dostaniesz przeszczep xD
Dzis mozesz czuc sie jeszcze okej, jutro nie koniecznie.
22 czerwca 2022ares2100 pisze: @toxic1337
No ciezko powiedziec, zatrucie parasyfem sie czuje 2-3 dni po, a wtedy juz po ptokach. No albo masz farta i dostaniesz przeszczep xD
Dzis mozesz czuc sie jeszcze okej, jutro nie koniecznie.
22 czerwca 2022NahoyCito pisze: @capgrassyndrome Nic dziwnego, mocny wyrzut histaminy. Ja kiedyś po 150mg kody [!] dostałem bardzo silnego wyrzutu histaminy, przez kilka sekund czułem się jakby tysiące igieł wbijały mi się w ciało, myślałem że już its over, ale po chwili ustało, skoczyłem szybko do innego pokoju, do reki syrop z prometazyną, duży łyk, i już potem sie unormowało. Zawsze bierz do kody jakas antyhistamine, zyrtec, apap noc, aviomarin czy nawet acatar acti tabs (oprócz pseudoefedryny zawiera też bodajże triprolidynę, pół tabletki mocno zbija histę)
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.