Nie spalem w dodatku w nocy bo walnalem dwa paski i teraz mam taką ochote sie jebnąć i zasnąć, że chyba to zrobie.
Bede żył? Generalnie ALT i AST okolo 1-1.5msc temu wychodzily mi idealne takze watroba raczej w git stanie, ale still czuje sie tak przekopany, ze to chuj Xd
No ciezko powiedziec, zatrucie parasyfem sie czuje 2-3 dni po, a wtedy juz po ptokach. No albo masz farta i dostaniesz przeszczep xD
Dzis mozesz czuc sie jeszcze okej, jutro nie koniecznie.
22 czerwca 2022ares2100 pisze: @toxic1337
No ciezko powiedziec, zatrucie parasyfem sie czuje 2-3 dni po, a wtedy juz po ptokach. No albo masz farta i dostaniesz przeszczep xD
Dzis mozesz czuc sie jeszcze okej, jutro nie koniecznie.
22 czerwca 2022NahoyCito pisze: @capgrassyndrome Nic dziwnego, mocny wyrzut histaminy. Ja kiedyś po 150mg kody [!] dostałem bardzo silnego wyrzutu histaminy, przez kilka sekund czułem się jakby tysiące igieł wbijały mi się w ciało, myślałem że już its over, ale po chwili ustało, skoczyłem szybko do innego pokoju, do reki syrop z prometazyną, duży łyk, i już potem sie unormowało. Zawsze bierz do kody jakas antyhistamine, zyrtec, apap noc, aviomarin czy nawet acatar acti tabs (oprócz pseudoefedryny zawiera też bodajże triprolidynę, pół tabletki mocno zbija histę)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.