WickrMe m0rningzolpi
mail little.liar@hush.ai
w przypadku kontaktu mailowego bądź przez Wickr - proszę o przedstawienie się nickiem z [H] w pierwszej wiadomości
@ImGoingHighIn505 no właśnie : )
a potem ta zasrana ustawa antysrakowa w którą włączono sprzedaż max 1 paczki z kodą i się skończyło. Raz jak chciałam później 2 albo 3 syropy aflofarm wziąć to babka do mnie, że już nie można "bo ustawa antynarkotykowa :v" a ja takie "aaa, no tak"....
I czasem jeszcze bardzo tęsknię do czystości duszy...
Oprócz tego - za większą ilością gier na modłę "Sekiro", "Senua sacrifice", "Shadow of the colosuss", "Battletoads" (pierwszymi!) i trzecią serią "Naruto" która miałaby jakikolwiek sens.
A z rzeczy "tematycznych" - tęsknię za złotymi nodami fentanylu, za tą wizją absolutnie przeczystego świata bez zła, idealną do bólu, nadludzko niepojętą w swoim groźnym, onirycznym pięknie. Ale to już niedługo. Już bardzo niedługo i znowu tam zawitam.
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
Oj wiem doskonale o czym mówisz. Dobrze to napisalas- niepojęte piekno tak piękne, że właśnie groźne.
Dobre.
Ja tęskniłem za czarodziejem że 3 lata
"Rutyna to rzecz zgubna "
05 marca 2022Migomat pisze: Ja pier Ole no przecież to jasne że opiowraki tęsknią za pierwszymi fazami, kiedy to kupując 16 w aptece, byli na grzani jak piece.
proszę nie zaginać rzeczywistości !!
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.