WickrMe m0rningzolpi
mail little.liar@hush.ai
w przypadku kontaktu mailowego bądź przez Wickr - proszę o przedstawienie się nickiem z [H] w pierwszej wiadomości
@ImGoingHighIn505 no właśnie : )
a potem ta zasrana ustawa antysrakowa w którą włączono sprzedaż max 1 paczki z kodą i się skończyło. Raz jak chciałam później 2 albo 3 syropy aflofarm wziąć to babka do mnie, że już nie można "bo ustawa antynarkotykowa :v" a ja takie "aaa, no tak"....
I czasem jeszcze bardzo tęsknię do czystości duszy...
Oprócz tego - za większą ilością gier na modłę "Sekiro", "Senua sacrifice", "Shadow of the colosuss", "Battletoads" (pierwszymi!) i trzecią serią "Naruto" która miałaby jakikolwiek sens.
A z rzeczy "tematycznych" - tęsknię za złotymi nodami fentanylu, za tą wizją absolutnie przeczystego świata bez zła, idealną do bólu, nadludzko niepojętą w swoim groźnym, onirycznym pięknie. Ale to już niedługo. Już bardzo niedługo i znowu tam zawitam.
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
Oj wiem doskonale o czym mówisz. Dobrze to napisalas- niepojęte piekno tak piękne, że właśnie groźne.
Dobre.
Ja tęskniłem za czarodziejem że 3 lata
"Rutyna to rzecz zgubna "
05 marca 2022Migomat pisze: Ja pier Ole no przecież to jasne że opiowraki tęsknią za pierwszymi fazami, kiedy to kupując 16 w aptece, byli na grzani jak piece.
proszę nie zaginać rzeczywistości !!
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.