Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 2259 / 384 / 0
O,25 to mało, moim zdaniem masz spore pole do popisu.
  • 1727 / 566 / 0
Dziś miałem pierwsze spotkanie z alprazolamem Poszło 2 mg oralnie na raz, potem podróż po kodeinę 240 mg, do której wleciało jeszcze 2.5 mg donosowo, zaraz poleci jeszcze Fortuna Czarne Miodowe i Monster Classic. Póki co nic się nie dzieje. Z ciekawości do szczurów dodaję ekstrakt z żeń-szenia.
  • 1727 / 566 / 0
Poszło jeszcze kolejne 240 mg kodeiny, no i 100 ml wódki. Przed wszystkim co napisałem w poście wyżej, też było 100 mg wódki. No nic, mam jeszcze susz CBD, choć wątpię, żeby cokolwiek się zmieniło — nic nie czuję.
  • 327 / 68 / 0
Ja wlasnie zarzuciłem 0.5mg + mocna kawa i gotowy do pracy :D
czas zwolnić
  • 449 / 101 / 0
Ja alperkę czy klony w dużych ilościach lubię łączyć z mj. Zaraz coś podziałam w tym temacie. Co do generyków to przecież macie słoiczki alproxu tylko nie ma - żaden z nich - 2 mg per tabs. Niebieska tabletka i go
Co złego, to nie ja - oczywiście...
  • 327 / 68 / 0
i broń boże nie kupować sztabek w internecie, chyba ,że macie naprawdę sprawdzone źródła, to jakie gówna w tym potrafią być to masakra. Na wedinos widziałem jedną którymi składnikami były paracetamol, tramal i diazepam xD
czas zwolnić
  • 23 / 8 / 0
Rozmawiałem ostatnio z Magikiem i potrzebowałem jednej paczki 0.5mg Alpry wyłącznie doraźnie na pojawiający się u mnie bardzo silny, niczym nie podparty lęk co ok. 2 tygodnie. Przepisał mi więc trzy paczki - myślicie, że z zaufania, czy raczej z powodu "ee, Panie, tylko jedną? %-D Raz dwa się skończy, nie będziesz Pan musiał się znowu kontaktować :korposzczur: " - generalnie lekarz prywatny, trochę się znamy, więc strzelam że z zaufania, ale w aptece nie powiem, zdziwiłem się jak mi Pan mówi o trzech paczkach.
  • 586 / 124 / 0
Czy sulpiryd wzmacnia działanie alprazolamu na tyle by odstawianie było mniej odczuwalne?
  • 217 / 116 / 0
15 czerwca 2022HayaKuza pisze:
Rozmawiałem ostatnio z Magikiem i potrzebowałem jednej paczki 0.5mg Alpry wyłącznie doraźnie na pojawiający się u mnie bardzo silny, niczym nie podparty lęk co ok. 2 tygodnie. Przepisał mi więc trzy paczki - myślicie, że z zaufania, czy raczej z powodu "ee, Panie, tylko jedną? %-D Raz dwa się skończy, nie będziesz Pan musiał się znowu kontaktować :korposzczur: " - generalnie lekarz prywatny, trochę się znamy, więc strzelam że z zaufania, ale w aptece nie powiem, zdziwiłem się jak mi Pan mówi o trzech paczkach.
Dużo tu było na przestrzeni lat postów od osób, które wyłapały jakąś tam fajną ilość paczek benzo od alchemika, i zastanawiały się czy frajer, czy przyjaciel, ale to zazwyczaj żadne z tych- raczej biznesmen. Jak się wpierdolisz albo powiesz znajomym jaki fajny lekarz, tylko lepiej dla niego.
Uwaga! Użytkownik bulku nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 140 / 11 / 0
Wiecie czy recepte na alprazolam dostane od rodzinnego? Czy tylko psychiatra mi to wypisze?

Jakie dawki na doraźne branie na mocno stresujące sytuacje?
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.