Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
09 maja 2022IssueIbekwe pisze:To tak na powaznie? Czy dowcip a ja nie łapie.09 maja 2022mietowy3 pisze: Lub inną opcja - mieć 4 piwa w zanadrzu i również sączyć po jednym aż do zadowalających efektów.
Pytam, bo kojarzę że alko+LSD to słabe połączenie, ale moze zle kojarze.
Nie zajebuj kwasa, a delektuj się nim!
Co do etanolu. Ja to popijam często gęsto, ale też przez lata doświadczeń z przeróżnymi substancjami wyrobiłem sobie pewne nawyki. Ktoś wcześniej pisał o alko do LSDusza, nie wiem w sumie teraz czemu, jako, że to wątek ogólny, a nie połączenia. Mogę dorzucić, że alkohol MI to dobrze wchodzi na afterglow, czy jak to się teraz nazywa. Konkludując, najpierw przepotężna psychodela, nawet bez trawy, a jak odpuszcza to piwerko czy kto tam co lubi... Z mojego doświadczenia branie kolorków alko tkniętym to niewypał. Symultaniczne picie z aplikacją sajko to opcja dla niecierpliwych.
Co sądzicie o dawkach 50-100uq? Jakbyście je opisali? Da się tym cieszyć czy czuć niedosyt? Chciałbym sobie pograć na tym w Heroesy, ale nie lubię mocnych(dla mnie) tripów
Swego czasu jak byłem przećpany, to na peaku psychodelii jedyne na co było mnie stać to zrobić sobie roztwór z Antków, żeby zaleczyć się. Ech, ale to już stare dzieje. Wyjść z domu, iść do lasu/nad rzękę/na łąkę, wtedy ładować narzędzie transcendentalne. W domu też można, ale to najlepiej ciemno, jakaś muza może być, świece, kadzidełka i wyłączyć ten telefon. Ja to tak widzę, ale osobiście w domu psychodelików to staram się nie używać, bo nudy...:P
Teraz mam fajne afterglow ale i tak wolę grzybki są bardziej naturalne i mniej mindfuckowe
Polecam wszystkim dietę wegetariańską pozdro mordeczki
A i polecam tripowanie na łonie natury można się zatopić w krajobrazach i trudniej spanikować niż w domu
Intensywna podróż po antypodach własnego umysłu,wybuch barwnych fraktali,mieszające się kolory i widoczna w powietrzu muzyka przeszywająca ciało,wszystko okraszone psychodelą z mocną nutą "egzotyki" jak to ująłeś.
Mimo silnego działania,nadal zachowuję lekkość w odbiorze otoczenia.
Miło zobaczyć kolejny wpis kogoś zadowolonego z kwasowego tripa,pomyśl może o skrobnięciu czegoś na neurogroove,fajna pamiątka a i ktoś pewnie skorzysta na tym :)
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.