Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Niezbyt chce odpalać standardowy skunk bo potrafi mi słabe samopoczucie czasami włączyć i wolałbym uniknąć tego po gribach.
I zgaduje że nie warto brać rano tego samego dnia pregabaliny?
Czy moge wziac około 1,5g Golden Teacher czy raczej to połączenie jest kiepskim pomysłem?
Przeniesiono do wątku ogólnego — CATCHaFALL
Dopóki antydepresant kontroluje receptory serotoninowe, to nie ma opcji na trip. Musiałbyś odstawić i to całkiem długo poczekać, aby móc się cieszyć potencjałem psylocybiny w pełni.
Ludzie oczywiście jedzą grzyby będąc na SSRI, ale dawka x3, finalnie i tak kończy się narzekaniem, że płytka faza i "to nie jest to".
W moim rankingu sertalina jest na górze listy najmocniejszych antydepresantów, dawka 1.5g przy niej, to jest nic – niestety.
Sądziłem że mnie w chuja zrobił i grzyby nie działają a później oglądałem cevy do snu xd
Czekam na okazje i pełną dawke 1,5g golden teacherow wrzucam.
Zdarzyło mi się już po peaku relaksować freshem. Było przyjemnie, łatwiej zasnąłem na pewno, jakieś tam podbicie odchodzącej fazy grzybowej się też pojawiło, na pewno nie będzie za mocno.
Warto spróbować.
Z racji tego że od dłuższego czasu jestem na moklobemidzie tez pewnie odwaliło mi tripa bo haloony mocniej niż na homecie i ciężko się zrobiło
Przeżyłem i żałuję dawki bo wczytala sie duzo później niz myślałem i zostalo mi juz niewiele na skonsumowanie za jakis czas
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.