Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
12 lipca 2020KoniuFun pisze: może dla Ciebie ćwiartka albo połowka wystarcza żeby sie nagrzać ja potrzebuje troche wiecej i niewazne jaki to stim emka,alfa,hex 5g aplikuje przez noc na miekko
Wszystko wesoło jest jak obiad u teściów
I jak dostajesz wpierdol kopią od razu w sześciu.."
Comfortably Numb
wawi112 vol2.
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
Jak byście opisali swoje wjazdy po fecie? Jakie macie doświadczenia? Czy jest to faktycznie fizycznie (w sumie jak to wygląda psychicznie też mnie ciekawi) uczucie porównywalne do orgazmu, czy jest podobnie przyjemne, intensywne - mogą się wypowiedzieć i Panowie i Panie, interesują mnie doświadczenia obu stron :D
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
scalono - WRB
28 kwietnia 2022junkiexl pisze: Pamiętam jak kiedyś podałem 0.2 na szybko w kiblu na stacji benzynowej. Tak mnie wystrzeliło że musiałem łeb pod kran włożyć odrazu. A potem wpuściłem sie w wycieranie tego co zachlapałem wodą..i to był błąd bo przy okazji umyłem kibel i całą podłogę papierem. Dobra ta amfa była..
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.