Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 932 / 169 / 0
Co grozi teraz w Holandii za zamówienie paczki z 3 cmc na swój adres?
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 5841 / 1211 / 43
Nic.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2 / / 0
Siema, nie wiem czy mam pecha czy zwyczajnie w Holandii Mefka to jakiś żart , co sądzicie o jakości Twardych w NL?
Najdziwniejszy temat?
Ja po fecie cała noc przez okno widziałem inwazje UFO i robotów, cała noc próbowałem wygooglować co się odpierdala ze nikt nie wie o tej inwazji 😂 Pozdrawiam Rotterdam 👌

Przeniesiono do wątku holenderskiego, nowy temat jest zbędny — CATCHaFALL
  • 5 / 1 / 0
@KacuMewa mówisz tutaj o ulicznych rzeczach 😂😂
Na ulicy zawsze jest lipa, ktoś przecież musi na tym zarabiać i przechodzi to przez ręce uzależnionych sebixów. Zresztą sam piszesz jak sebix, to nie wiem czy ta dyskuja ma sens.
Jeśli nie masz wystarczająco dużo pieniędzy to nie znajdziesz też wartościowych znajomości i tak jest wszędzie na świecie.
  • 4 / 1 / 0
Odezwij się ktoś jeśli jest w okolicach Almere albo Amsterdamu.
  • 102 / 5 / 0
Siema. Jestem w Holandii od 2 tyg i szukam znajomych. Piszcie
  • 12 / / 0
Siemka ja jestem 5 lat. Tilburg. Btw powoli mam dosyć. Gdyby nie metadon to bym już wrocil
  • 932 / 169 / 0
Będę w Hadze w ten weekend chyba. Ktoś jest w stanie się spotkać i mi pomóc? :D
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 102 / 5 / 0
Jest jakieś miejsce w Amsterdamie gdzie spotykają się opiowraki?
  • 2 / 1 / 0
Umbrellonda bezdomni na placu "DAM". Mieszkając w muzułmańskiej dzielnicy paląc siaha podchodzą łebki i pytają czy chcesz cos. Pod marketem, pytaj za 10€pomoga. A jak dobrze zagadasz dostaniesz nr do gościa co lata to przyjedzie do cb do pokoju zważy, będziesz mógł rzucić okiem, powąchać. Tylko targować się trzeba bo zaczną od 100€ od g
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.