Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
WickrMe m0rningzolpi
mail little.liar@hush.ai
w przypadku kontaktu mailowego bądź przez Wickr - proszę o przedstawienie się nickiem z [H] w pierwszej wiadomości
06 kwietnia 2022kacper88 pisze: Owszem, pomyslalem zeby skruszyc. Po rozkruszeniu robi sie po prostu glut z masa tabletkowa. Moze ktos mi napisac tak jak do debila, w jaki sposob mozna to podzielic?
1) Skruszyc na pyl
2) Zalac woda w odpowiedniej proporcji
3) Rozmieszac
?
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
Analogiczna sytuacja do szukania kryształów w dywanie, gdy samary puste a ściśnieniowana głowa pełna. Prove me wrong
Scalono — CATCHaFALL
Podpowie mi ktoś jak gotować filterki? jak długo,ile wody? mam ich 7,przez 4 przefiltrowalem po 50 mg,przez 3 po około 66mg.
Nie żeby mnie to jakoś specjalnie obchodziło i pewnie po prostu niezrozumiale napisałeś
Poza tym skoro już jesteś na takim poziomie, żeby móc się rzucać na filtry i jakieś ochłapy, to dziwne, że masz jeszcze ochotę i potrzebę pytać, zamiast po prostu to zrobić. Wygotuj sobie normalnie (no ja nie wiem kto potrzebuje instrukcję wygotowywania filtrów!! abstrakcja) a później zrób TR z pirogena. Nie wiem, czy kiedykolwiek miałeś, ale potrafią być bardziej przewalone niż skręty.
Chociaż puknięcie wygotowanych filtrów ma i tak wiele więcej sensu niż puknięcie kilku mg zdrapanego proszku. Najlepei chyba będzie gotować długo bo to ma potencjał zabić choć po części pirogena
My agony is your triumph
Zapytałem,żeby zrobić to jak najlepiej a nie mam potrzeby robić tego teraz,bo narazie to leze ugrzany i mnie trochę mdli jak wstaję,więc akurat info na potem.Info ofc szukałem,ale nie znalazłem żadnego wątku o gotowaniu filterków więc pytam.Kiedyś gotowałem filterki po oxy i pirogena nie miałem,ale bardzo słabo zadziałały,może chociażby przez to,że za krótko gotowałem,dlatego pytam!
Scalono
22 kwietnia 2022badzingla pisze: a później zrób TR z pirogena
Edytuj posty, zamiast pisać jeden pod drugim, pls — CATCHaFALL
WickrMe m0rningzolpi
mail little.liar@hush.ai
w przypadku kontaktu mailowego bądź przez Wickr - proszę o przedstawienie się nickiem z [H] w pierwszej wiadomości
23 kwietnia 2022Atropolamine pisze: Dziękuję za miłe życzenia,ale no pirogena nie dostałem.Wygotowałem te filterki i słabo zadziałały,ale niewątpliwie zadziałały!![]()
My agony is your triumph
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku
Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.