Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Cześć jak u was wygląda sen po 2-3 dniach koksowania ?
Pytam ponieważ u mnie kilka dni temu leciałem z tematem przez 2 dni weekendu ( piątek-sobota a w niedziele koledzy mieli duży problem aby mnie obudzić w południe. Mówili że za nogi mnie naciągali, szturchali, i na końcu dwa razy mnie spoliczkowali i dopiero wtedy zacząłem dawać oznaki życia. To normalne??
Macie jakieś swoje historie z tak twardym snem ?
  • 1 / / 0
Miałem coś podobnego aczkolwiek jak leciałem z tym to grubo i krótko. Czułem brak orientacji ale byłem świadomy
  • 4 / / 0
Jak radzicie sobie z bezsennością po waleniu koko? Jakieś sposoby? Leki?
Mi pomaga często dużo alko ale nie zawsze moge sobie pozwolić na wypicie dużej ilości %?
  • 1174 / 222 / 23
15 kwietnia 2022Danielotolero12 pisze:
Cześć jak u was wygląda sen po 2-3 dniach koksowania ?
Pytam ponieważ u mnie kilka dni temu leciałem z tematem przez 2 dni weekendu ( piątek-sobota a w niedziele koledzy mieli duży problem aby mnie obudzić w południe. Mówili że za nogi mnie naciągali, szturchali, i na końcu dwa razy mnie spoliczkowali i dopiero wtedy zacząłem dawać oznaki życia. To normalne??
Macie jakieś swoje historie z tak twardym snem ?
Następnym razem weź tyrozynę/NALT + B6 w małej dawce przed snem jak już Cię zwala z nóg. Nie powinno być problemu z wybudzeniem, a przy małej dawce ze snem. W ogóle to samo z rana + kawa, żeby się zwlec z łóżka. Po takiej jeździe po prostu wypłukałeś się za bardzo z dopaminy
  • 4340 / 701 / 2117
@Up jeżeli mogę się wtrącić, dla potomnych, co będą czytać to. To może zamiast kofeiny z kawy, reflektowałbym lub polecił z yerby - mocnej. Dłuższy profil działania, wejście inne no i mocniejsze czasem niż kawa. W takim przypadku zadziała o wiele lepiej, niż 'mała czarna', czy latte.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 1 / / 0
Raczej to nie była koka. Prawdziwa działa krótko, idziesz spać i nic nie czujesz na drugi dzień. Co innego z feta - 3 dni zdychania. Dlatego koks jest drogi, a scierwo tanie
  • 384 / 39 / 0
Ja biorę koks od około roku w ogóle nie sypiam przez to.
Uwaga! Użytkownik NicNieBralem2000 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 227 / 76 / 0
Od roku nie spałeś? Księga rekordów Guinnessa czeka hehe
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 30 / 2 / 0
09 sierpnia 2022Tylkodetox pisze:
Jak radzicie sobie z bezsennością po waleniu koko? Jakieś sposoby? Leki?
Mi pomaga często dużo alko ale nie zawsze moge sobie pozwolić na wypicie dużej ilości %?
Relanium ewentualnie jak wspomniales alko.
  • 4 / 1 / 0
13 listopada 2022Effarige pisze:
Raczej to nie była koka. Prawdziwa działa krótko, idziesz spać i nic nie czujesz na drugi dzień. Co innego z feta - 3 dni zdychania. Dlatego koks jest drogi, a scierwo tanie
^^^ dokładnie tak. Sam śpię jak dziecko po koksie, a jeszcze jak zapamiętam, aby 10 mg melatoniny sobie zarzucić to 4h takiego snu sprawia, że czuję się dosłownie śpiewająco (gdzie w normalny dzień - mam problem by wstać po 8 h snu)
Jedyne sytuacje w której zdarzyły się problemy to faktycznie kiedy wleciał jakiś mix.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.