Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
poniżej załączam zrzut recepty, ponieważ lek mogę odebrać dopiero w poniedziałek, bo całe miasto nie ma ani jednej apteki, w którym by był. tak to jest jak się wraca na zadupiu.
scalono - WRB
dodatkowo wspomnę, że dużym uprzykrzeniem życia jest to, że dostaję konkretnie Bunondol, o którego minusach już na forum wspominałem. preparat nieprzeznaczony do substytucji i używania przez narkomanów, którego nie podaje się na programach. niestety żyjemy w kraju, w jakim żyjemy i ze względu na ograniczenia lekarz był w stanie przepisać tylko Bunondol i tylko przy odpłatności 100%.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
06 marca 2022alexastone2122 pisze: Witam Was Fellows. Niby taka tylko buprenorfinka a wczoraj zaskoczyła mnie tak jak nikt i nic daaawno temu. A o co kaman? Zatem.... miałam plaster na dziąśle, do tego 300mg Tramalu plus dwa zolpy, czyt. mój typowy zestaw plusssss dwa stuknięcia w kanał z plastra 3,5 na 4'y. Pierwsze minuty po puknięciu niby nic, później typowy przyjemny chill jak po zacnym strzale aż tu nagle TAKI sandwich, że aż za bardzo. Dosłownie jak na twardych opio. Owszem, prosiłam Boga, żeby fajnie mnie porobiło ale nie tak, że z otwartą mordą, powiek nie mogłam unieść¡ Mniemam, że zbyt duża dawka była bo mix jest zawsze taki sam. Co za tym idzie, uważajcie z tymi shootami bo strzykawa może Was tak pozamiatać, że w domu będzie lipa, czyli ....... Ćpasz coś gówniarzu!!!! albo inne krzykliwe wykłady. Brr.....nigdy więcej takiej niezapowiedzianej fazy. NEVER EVER.
Po dzisiejszym robię przerwę
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.