Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
Posty: 17 • Strona 1 z 2
  • 4920 / 859 / 0
Rilmazafone C21H20Cl2N6O3
5-([(2-aminoacetyl)amino]methyl)-1-[4-chloro-2-(2-chlorobenzoyl)phenyl]-N,N-dimethyl-1,2,4-triazole-3-carboxamide

CAS:99593-25-6

https://en.wikipedia.org/wiki/Rilmazafone

https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compou ... =InChI-Key
  • 586 / 125 / 0
Ktoś się orientuje czy ma szansę to obejść bana?
  • 105 / 56 / 0
@techniczny jak najbardziej, to nie jest technicznie benzo, tylko prodrug, dopiero w organiźmie formuje sie benzodiazepina.


Naprawdę nikt jeszcze tego nie jadł? Namierzyłem w tabletkach 2mg, ale nie wiem czy warto, z wzoru wygląda fajnie, ale zapewne wyjdzie"jak zawsze"...
  • 4920 / 859 / 0
Też o tym czytałem właśnie, ciekawe że dopiero po metabolizmie rilmazafone staje się rilmazolamem :)

Co do działania to czytałem że najbliżej z aptecznych temu ponoc do alpry, z tym że działa dłużej.
  • 30 / 6 / 0
Ktoś to jadł? Czego oczekiwać? Dostałem 15x 2mg, dzisiaj wieczorem wrzuce jedną zobacze. Jak to sie ma z Phenibutem, bo rano załadowałem.
  • 444 / 13 / 0
@epyx Skąd dostałeś ? Zamawiales gdzieś ?
  • 30 / 6 / 0
Niemiecki vendor. Ogólnie to tylko do spania to się nadaje, po to zresztą też zostało zrobione. Bez tolerancji 2-4mg i po godzinie zaczyna sie robić śpiąco. Dodam, że jestem kompletnie zielony jeżeli chodzi o benzo, czytałem posty, że ludzie i po 20mg tego biorą. Tolerancja rośnie szybko. Wrzucam sobie 2mg co drugi dzień i śpi się dobrze, zasypia szybko, wstaje bez żadnego kaca.
  • 105 / 56 / 0
Ech, czyli żaden urywacz dupy.

Po dwóch podstawnikach chlorowych i triazolu, mimo że trochę od dupy strony, spodziewałem się więcej. Czas ładowania do przeżycia - 3-hydroksy-fenazepam też się tyle potrafił ładować.

Może się skuszę na jakieś 0,5g w prochu na test, tak żeby wpisać do CV od razu.
  • 2710 / 581 / 0
Rilmazafon, znany również pod nazwą 450191-S, jest to japońskiej produkcji prodrug.
Formuje metabolity w postaci rilmazolamu oraz N-desmetylo-rilmazolamu i di-desmetylo-rilmazolamu, być może nie tylko.
Ciekawe jest to, iż sam w sobie związek nie posiada pierścienia diazepinowego, natomiast aktywny metabolit rilmazolam już go posiada. Struktury wrzucę później.
Stosowany wyłącznie w Japonii na receptę, wątpię żeby był dostępny gdziekolwiek indziej. Stosuje się dawki 1-2mg w leczeniu bezsenności.

Opisano przypadek śmierci w którą ten związek był uwikłany.
https://academic.oup.com/jat/article/47/7/640/7205220

Zastanawia mnie dlaczego sam rilmazolam nie jest produkowany i przepisywany, wyłącznie jego prodrug?
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 177 / 26 / 0
Dostępny w Chinach możesz sobie zamówić nawet cały kontener...

Temat btw jest na forum na pewno w dzial RC benzo go wrzuciłem jakoś z rok temu jak sobie przypominam.
Ostatnio zmieniony 08 stycznia 2025 przez AngelSentinel, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawienie musi trwać.
ODPOWIEDZ
Posty: 17 • Strona 1 z 2
Artykuły
Newsy
[img]
Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

[img]
Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.

[img]
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.