Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 4894 / 853 / 0
Rilmazafone C21H20Cl2N6O3
5-([(2-aminoacetyl)amino]methyl)-1-[4-chloro-2-(2-chlorobenzoyl)phenyl]-N,N-dimethyl-1,2,4-triazole-3-carboxamide

CAS:99593-25-6

https://en.wikipedia.org/wiki/Rilmazafone

https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compou ... =InChI-Key
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 586 / 123 / 0
Ktoś się orientuje czy ma szansę to obejść bana?
  • 102 / 56 / 0
@techniczny jak najbardziej, to nie jest technicznie benzo, tylko prodrug, dopiero w organiźmie formuje sie benzodiazepina.

Naprawdę nikt jeszcze tego nie jadł? Namierzyłem w tabletkach 2mg, ale nie wiem czy warto, z wzoru wygląda fajnie, ale zapewne wyjdzie"jak zawsze"...
  • 4894 / 853 / 0
Też o tym czytałem właśnie, ciekawe że dopiero po metabolizmie rilmazafone staje się rilmazolamem :)

Co do działania to czytałem że najbliżej z aptecznych temu ponoc do alpry, z tym że działa dłużej.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 30 / 5 / 0
Ktoś to jadł? Czego oczekiwać? Dostałem 15x 2mg, dzisiaj wieczorem wrzuce jedną zobacze. Jak to sie ma z Phenibutem, bo rano załadowałem.
  • 443 / 13 / 0
@epyx Skąd dostałeś ? Zamawiales gdzieś ?
  • 30 / 5 / 0
Niemiecki vendor. Ogólnie to tylko do spania to się nadaje, po to zresztą też zostało zrobione. Bez tolerancji 2-4mg i po godzinie zaczyna sie robić śpiąco. Dodam, że jestem kompletnie zielony jeżeli chodzi o benzo, czytałem posty, że ludzie i po 20mg tego biorą. Tolerancja rośnie szybko. Wrzucam sobie 2mg co drugi dzień i śpi się dobrze, zasypia szybko, wstaje bez żadnego kaca.
  • 102 / 56 / 0
Ech, czyli żaden urywacz dupy.

Po dwóch podstawnikach chlorowych i triazolu, mimo że trochę od dupy strony, spodziewałem się więcej. Czas ładowania do przeżycia - 3-hydroksy-fenazepam też się tyle potrafił ładować.

Może się skuszę na jakieś 0,5g w prochu na test, tak żeby wpisać do CV od razu.
  • 2636 / 555 / 0
Rilmazafon, znany również pod nazwą 450191-S, jest to japońskiej produkcji prodrug.
Formuje metabolity w postaci rilmazolamu oraz N-desmetylo-rilmazolamu i di-desmetylo-rilmazolamu, być może nie tylko.
Ciekawe jest to, iż sam w sobie związek nie posiada pierścienia diazepinowego, natomiast aktywny metabolit rilmazolam już go posiada. Struktury wrzucę później.
Stosowany wyłącznie w Japonii na receptę, wątpię żeby był dostępny gdziekolwiek indziej. Stosuje się dawki 1-2mg w leczeniu bezsenności.

Opisano przypadek śmierci w którą ten związek był uwikłany.
https://academic.oup.com/jat/article/47/7/640/7205220

Zastanawia mnie dlaczego sam rilmazolam nie jest produkowany i przepisywany, wyłącznie jego prodrug?
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 154 / 24 / 0
Dostępny w Chinach możesz sobie zamówić nawet cały kontener...

Temat btw jest na forum na pewno w dzial RC benzo go wrzuciłem jakoś z rok temu jak sobie przypominam.
Ostatnio zmieniony 08 stycznia 2025 przez AngelSentinel, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawienie musi trwać.
ODPOWIEDZ
Newsy
Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.