Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Witam
Mam pytanie. Czy mozna zbrzydzic do siebie narkotyk tak aby nie miec chceci juz go brac-przypomniec sobie jakas sytuacje ktora odpycha cie od tej substancji.
Chodzi mi glownke o beta ketony.
  • 1299 / 258 / 0
Można się zrzygać po narkotyku na przykład.
  • 357 / 47 / 0
W połowie października miałem 20g fety. W ciągu, grubo z nią przesadziłem. Wymiotowałem co minutę, czasami mniej, mając reklamówkę na uszach. Przeleżałem tak prawie dobę, myślałem że umrę. Gdy skończyło się wymiotowanie, pojawiło się okropne samopoczucie. Zostałem w domu na kilka dni, w łóżku i spuściłem w kiblu kilka gram. Te przeżycie było co najmniej okropne. Od tamtej pory nie chce widzieć tego narkotyku.
"Jak udała się wizyta- recepta wypisana na sen i fobie?
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
  • 472 / 288 / 0
Oczywiście, że się da. Wystarczy grubsza trauma i zachodzi w głowie połączenie, że tak się źle czuje przez to gówno.

Ja tak miałem z alkoholem wieki temu. Nawaliłem się niemiłosiernie (wtedy mi wódka wręcz smakowała!) na osiemnastce ziomka. Rzygałem jak kot, odcięło mnie kompletnie. Po czasie miałem odruch wymiotny na samą myśl o wódzie, do tego stopnia, że odpychał mnie nawet Clin do mycia szyb, bo był z alkoholem. Do teraz mam uraz.
Pokażę Wam to, czego nie ma.
  • 977 / 221 / 0
Jeżeli nie wpadłeś jeszcze w sidła uzależnienia to tak, da się. Dobrym przykładem jest np kac po alkoholu przez którego część ludzi całkowicie rezygnuje z picia lub pije rzadko/niewiele po takim incydencie.
Jeśli wpadłeś w uzależnienie to nie, nie da się. Będziesz brał nawet widząc destruktywne sutki brania. Czasem może uda się zrobić jakąś przerwę, gdy zrobi się naprawdę niebezpiecznie, ale ostatecznie i tak potem człowiek wraca myśląc że "teraz będzie inaczej".
  • 4 / / 0
Wydaje mi sie ze Na szczęście nie jestem az tak uzalezniony ani nie mam takiego pociagu do tego. A boje sie ze bede mial i jezeli juz bedzie problem to badam wszystkie mozliwe srodki :D
  • 4 / / 0
Czyli ogolnie moge sie mocno zdzidowac a na następny dzień zeby byla niesamowita zjeba i od tej zjeby mi zbrzydnie? O to chodzi?
  • 2876 / 99 / 0
Ja na przykład do dziś nie mogę nawet myśleć o gblu mimo, że ostatni raz coś polałem chyba w 2015 - miks wspomnień z odstawki, rozjebanego wówczas żołądka, snu, tego, że na mnie praktycznie przestał działać i wreszcie smaku który przeszkadzał mi z początku, a na końcu powodował wprost obrzydzenie.
A wypiłem tego ładnych kilka litrów w swoich najbardziej rockandrollowych czasach.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 3571 / 581 / 1
Dobry temat ale bk moga ci zbrzydnąć tylko jak przesadzisz masz zjazd wyrzuty sumienia ale kiedy odeśpisz i się zregenerujesz i będziesz mieć kasę to będziesz myślał dalej.
Ja się kiedyś strułem chloroformem ale to wcale nie było przyjemne.
Sam też tkwie w bk ale jakoś nie umiem sobie ich obrzydzić.
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1005 / 270 / 0
Ja mam obrzydzenie do:

mj
Psychodelikow
Syntetycznych kannabinoli
Benzosow
etanolu

Przy czym uzalezniony bylem od kanna. Da się, ale trzeba zrobic przerwę, okolo 2 lata. Wtedy mózg, nawet uzalezniony, zaczyna już racjonalnie myśleć i widzieć, jak te substancje na Ciebie w rzeczywistości wpływały.

Terapia uzależnień pomaga, ale ja polecam tylko i wyłącznie prywatną opiekę.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.