Dział o sprawach, w których zarzut nie opiera się na Ustawie o przeciwdziałaniu narkomanii.
ODPOWIEDZ
  • 26 / 1 / 0
schodzę właśnie z Benzyny przez 2 lata tankuje alprazolam w ilości 1-3mg/dziennie, jestem niesamowicie podkurwiony i czuję że mogę coś rozku*wić albo kogoś przetyrać albo konkretnie poturbować jak tylko stanie mi na drodze, muszę też coś wysępić od magika na to schodzenie jaką pregabe albo coś innego co sprawi że nie dojdzie do jakiś przykrych incydentów, stąd mam do was pytanie czy zdarzyło wam się kiedyś zwyzywać lekarza w gabinecie albo przez telefon od ku*ew albo innych cweli co wam nie chcą przepisać tego co chcecie dostać ? XD czy jeśli jest to prywatna teleporada/wizyta to czy mogą dodać taką adnotacje w IKP a jeśli tak to jakie moga być tego dalsze konsekwencje ? mode plis zatwierdź temat bo nie mogłem znaleźć nic podobnego ani nie wiem w jakim dziale dodać taki temat Peace :liść:
  • 155 / 46 / 0
A zrobiłeś to czy masz zamiar dopiero?
Nie ma, że za mocno.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.